Spojte se s námi


Blog

Hodnocení hráčů Slavie Praha v zápase s Interem Milán

Publikováno

dne

Slávisté včera neodehráli dobrý zápas, když podlehli Interu poměrem 3:1. Nikdo nepředvedl dvakrát oslňující výkon, spolehlivě působil především kapitán Souček a technik Olayinka, zápas naopak nesedl Michalu Frydrychovi.

Zdroj: twitter.com/slaviaofficial

Ondřej Kolář – 5

Nejslabší výkon této sezóny. Nebyl úplně fit, což se projevilo na rozehrávce, když asi pětkrát mířil do zamezí. Za stavu 1-1 špatně vyběhl a Lukaku už to měl jednoduché. Pár pěkných zákroků v první půli ukázal, ty ale zastínily chyby.

Vladimír Coufal – 7

Jeden z nejlepších na hřišti. Podnikal útočné průniky a v defenzivě jako jediný nehořel. Ve spolupráci s Ševčíkem působil sympaticky především v kombinaci a celkově si svými výkony v Evropě udělal dobrou vizitku.

Ondřej Kúdela – 6

Nenadchl, ale své si odehrál. V druhé půli vyinkasoval zbytečnou žlutou kartu, pak byl tedy v ohrožení. Několikrát Slavii zachránil na poslední chvíli, byl však i u několika chyb. Martinez mu dělal problém především rychlostně, v ostatních ohledech mu poměrně stačil. 

Michael Frydrych – 3

Zápas blbec pro tohoto dříče. Byl u prvního a hlavně druhého gólu, kdy na polovině uklouzl a Lukaku už šel sám na Koláře. Navíc nestíhal rychlostně, což se projevilo především v soubojích s Martinezem. Pozitivem je několik vyhraných hlavičkových soubojů s Lukakuem. 

Jan Bořil – 5

Nebyl to ten Béřa, kterého známe. Několikrát se nechal obehrát a následně stahoval soupeře rukama, může být tedy rád, že nedostal žlutou kartu. Na třetím gólu má výrazný podíl, protože ztratil míč a následně už Candrevovi stačilo přesně odcentrovat.

Tomáš Souček – 8

Jednoznačně nejlepší hráč sešívaných. Několik parádních skluzů a jistých obranných zákroků, přesné nahrávky, ale i výborná práce s míčem. V klíčový moment svůj tým podržel a pokutový kop proměnil, ukázal se jako správný kapitán.

Petr Ševčík – 7

I Petr si vedl slušně, celkově se v posledních zápasech herně výrazně zvedl. Na konci první půle ladně pronikl do vápna, kde ho bohužel odstavil jeden z obránců Interu. Po celý zápas dobře nahrával i pracoval s míčem a držel naděje Slavie na úspěch do posledních minut.

Josef Hušbauer – 6

V první půli hrál solidně, hlavně co se tvorby šancí týče. Vymyslel několik chytrých pasů, ale ve druhé půli se projevil jeho věk, když přestal stíhat, dle mého názoru měl střídat jako první on.

Nicolae Stanciu – 6

Oslnil tradičně skvělou rozehrávkou, udělal ale i obrovskou hrubici v první půli, po které skóroval Lukaku. Bál se vystřelit z dálky, což je škoda, jelikož již několikrát ukázal, že vypálit umí.

Lukáš Masopust – 4

Již po několikáté v klíčový moment selhal, když neproměnil tutovku, která mohla Slávisty poslat do vedení. Častokrát chyboval a ztrácel míče, na jeho obranu ale musíme uznat, že celý zápas poctivě napadal a jeho rychlost dělala Škriniarovi s Biraghim problémy.

Peter Olayinka – 7

V zápase působil naštvaně, když se několikrát na spoluhráče zlobil kvůli tomu, že nedostal nahrávku tam, kam chtěl. Vybojoval nespočet standardních situací a hlavně penaltu. Jako tradičně i tentokrát výborně napadal a byl jedním z nejlepších na hřišti.

Reklama

Oblíbené