Spojte se s námi


Blog

Spurs nepotřebují Zlatana, máme Kanea, tvrdí Mourinho a uklidňuje spekulace ohledně jeho angažování

Publikováno

dne

José Mourinho rozhodně neplánuje přivést Zlatana Ibrahimoviče do Tottenhamu během lednových přestupů. Na otázku, zda by mohl do Tottenhamu zamířit švédský útočník, odpověděl: „Určitě ne!“. Naopak se nyní věnuje přípravám na utkání s Olympiakosem.

Ibrahimovič před nedávnem oznámil, že se vrací zpět do Evropy poté, co působil v týmu LA Galaxy. Doposud se však neví, do jakého týmu zamíří. Nejvíce se ovšem mluví o Itálii, kde má silné vazby na Neapol či AC Milán.

Zatímco tým samozvaného fotbalového boha stále ještě není veřejně známý, tak Mourinho minulý týden usedl na lavičku Tottenhamu, s nímž se mu podařilo hned v prvním zápase dosáhnout na tři body.

Spurs porazili, díky gólům Sona, Lucase a Kanea, West Ham a dostali se na 10. místo. Na 4. Chelsea tak nyní ztrácejí už jen 9 bodů, což rozhodně, vzhledem k tomu, že nás čeká ještě 25 zápasů, není nikterak velká ztráta.

José Mourinho na tiskové konferenci velmi chválil svůj tým a především útočníka Harryho Kanea. „Máme nejlepšího útočníka v Anglii a jednoho ze tří nejlepších na světě.“

Portugalského kouče nyní také čeká první start v Lize mistrů na lavičce Tottenhamu, když přivítají Olympiakos. „Miluji tuto soutěž stejně, jako miluji vše ostatní ve fotbale. Je to něco, o čem sní každý člověk, že ji vyhraje. Dejte mi čas, abych rozvinul mé nápady a nebudeme mít problém hrát s kterýmkoliv týmem v Evropě. Nikoho se nebojíme.“

Reklama

Oblíbené