Spojte se s námi


Premier League

Solskjaer: Pogba do Realu Madrid v lednu nepůjde, je tu šťastný!

Publikováno

dne

Na dotazy novinářů ohledně přestupu Paula Pogby do Realu Madrid si už Ole Gunnar Solskjaer jistě zvykl. Léto je však za námi, lednové přestupové období naopak daleko před námi, i tak se ale novináři na tiskové konferenci nezapomněli zeptat na situaci ohledně francouzského záložníka.

Paul Pogba je ve středové linii naprosto klíčovou postavou Manchesteru United a toho si je Solskjaer velmi dobře vědom. Sám v létě přiznal, že bude stavět tým právě okolo francouzského záložníka.

Podle posledních informací se připravuje pro Pogbu nová smlouva, která by ho měla udržet na Old Trafford. Novináři se však informovali na spojení na trase Manchester – Madrid, jelikož Florentino Pérez se netají tím, že by rád šestadvacetiletého Francouze získal.

„Neposlouchám prezidenta Real Madrid,“ řekl Solskjaer novinářům před nedělním utkáním s West Hamem. „Paul tady tvrdě maká a je zcela oddaný Manchesteru United. Viděli jsme ho, když byl zraněný. Snažil se jako blázen, aby se dostal zpět do kondice, protože chce hrát za United a chce pomoc svým spoluhráčům.“

„Já se ale nebojím a nebudu se bát ani potom, jestli tu Paul Pogba zůstane. A ani jestliže všechno v lednu začne se spekulacemi ohledně jeho přestupu do Madridu znovu. Pokud budeme muset s těmito spekulacemi žít i v létě, tak to zvládneme. Paul zkrátka nikam nepřestupuje. Je tu šťastný, když hraje,“ má jasno norský trenér.

Reklama

Oblíbené