Spojte se s námi


Premier League

Hráči, které by měl v létě podepsat Arsenal – díl 3/3

Publikováno

dne

Poslední díl je tu. V něm představíme poslední dvojici hráčů, kteří by dle nás měli přestoupit na Emirates Stadium a vylepšit tak ne příliš kvalitní tým Arsenalu. Dva předešlé návrhy posil zde a zde.

Ruslan Malinovskyi, střední záložník (Genk)

Arsenal dlouho čekal na to, že se Monchi stane jeho sportovním ředitelem, ale ten nakonec zamířil domů do Sevilly. I tak by ale mohl mít vliv díky tomu, o jaké fotbalisty se při působení v AS Řím zajímal.

Jedním z nich je Malinovskyi, který měl mít v lednu hodně blízko přesunu právě do AS. To se ale nestalo a on tak mohl s Genkem bojovat o titul.

26letý Ukrajinec je univerzálním typem záložníka, který je znám pro svoji technickou kvalitu, vidění prostoru a kouzla s míčem.

Byl byl možná perfektní náhradou za odcházejícího Aarona Ramseyho, který by mohl hrát všude a popřípadě nahradit zrovna bez formy hrajícího Mesuta Ozila. Navíc cenovka by nemusela být moc velká.

Marcus Thuram, Útočník (Guingam)

Arsenal má dva top střelce v osobách Pierra-Emericka Aubameyanga a Alexandre Lacazetta. Potřebuje ale záskok, protože Danny Welbeck v létě odchází. Syn Liliana Thurama Marcus by nemusel být špatná volba.

Nyní nastupuje za Guingamp, který se bude z Ligue 1 poroučet a navíc má kontrakt jen do roku 2020. To by mohlo znamenat až skoro krádež za bílého dne pro toho, kdo ho bude ochoten zaměstnat.

Hráč je dobrý jak z křídla, tak má i dobré zakončení před bránou. Je dost nezkušený a i celkem náladový, jenže tady by o moc velký finanční risk nešlo. Tak proč to nezkusit.

Reklama

Oblíbené