Spojte se s námi


Premier League

Preview: Popraví Rafa Benítez „svůj“ Liverpool?

Publikováno

dne

Bývalý trenér Liverpoolu, který s klubem získal po památném obratu v Istanbulu pohár pro vítěze Ligy mistrů, má dnes možnost ukončit z pozice soupeře naděje Reds na titul.

Do konce ročníku Premier League zbývají 2 zápasy, situace na čele je dosud velmi dramatická. První je Manchester City, druhý Liverpool, týmy dělí jediný bod.

Dnes se Liverpool utká s Newcastlem na krásném stadionu St. James‘ Park a znovu jen výhra jim prakticky udrží naděje na zisk poháru. V posledním kole doma hraje s Wolverhamptonem, Citizens čeká souboj proti Leicesteru a Brightonu.

Přestože Reds utrpěli porážku v úvodním zápase semifinále Ligy mistrů 0:3 od Barcelony, Klopp se domnívá, že je tým v dobré formě. „Nemusel jsem hráče po zápase příliš utěšovat, jsme psychicky odolní, navíc jsme neodehráli špatný zápas. Jsme ve formě, jsme ambiciózní, Newcastle se pokusíme porazit, byť to bude těžké. Co budou ostatní týmy dělat v pondělí večer, není naše věc,“ naráží na souboj rivala z vršku tabulky proti Leicesteru.

Newcastle má jistou záchranu v soutěži, navíc jim může dodávat dobrý pocit vědomí, že z posledních 7 domácích zápasů proti Liverpoolu prohráli pouze jeden jediný. Kdo jiný by navíc měl Liverpool znát jako svoje boty než Rafa Benítez, aktuální kouč Magpies? Na Anfield Road strávil 6 sezón mezi lety 2004 a 2010.

Po zdravotních potíží jsou shledáni zdravými Ayoze Peréz i Jamaal Lascelles, DeAndre Yedlin je mimo. Stejně tak na straně hostů Naby Keita, jenž v Barceloně utrpěl zranění vyřadíc ho do konce sezóny. Roberto Firmino čeká na lékařskou prohlídku těsně před utkáním, Alex Oxlade-Chamberlain je připraven.

Jak to dnes dopadne? Utkání začíná ve 20:45.

Tip na sázení | Počet branek 3,5 over v kurzu 2,97

Reklama

Oblíbené