Spojte se s námi


Liga mistrů

Preview: Uskuteční se v Parku princů malý fotbalový zázrak? Manchester United přijede hned bez několika opor

Publikováno

dne

Manchesteru United domácí zápas s pařížským PSG nevyšel, prohrál 0:2 a navíc přišel o Pogbu, který dostal v závěru utkání červenou kartu. Budeme svědky dalšího zvratu, nebo si svěřenci trenéra Tuchela zápas užijí a postoupí?

V úvodním zápase se od Rudých ďáblů očekávalo určitě více. Svěřenci trenéra Solskjaera utkání nezvládli. Nedokázali vstřelit ani jeden gól a hned dva inkasovali.

Dokáží se s nepříznivým výsledkem v Parku princů popasovat i bez Pogby? Právě francouzský středopolař je mozkem útočných akcí Manchesteru United a na hře Rudých ďáblů to bude znát, není však jediným, který do zápasu v Paříži nezasáhne.

Marodka United je jen dalším nepříjemným faktorem. Do utkání kromě Pogby nenaskočí ani Herrera, Lingard, Mata, Matič, Sánchez či Valencia. Otazníky také visí nad startem Martiala, který momentálně hraje ve velké formě.

PSG si z Old Trafford odvezlo velmi slibný výsledek. Ale ani vítězství 0:2 ze hřiště soupeře svěřencům trenéra Tuchela postup nezajistilo. Nemusíme chodit ani daleko do historie, stačí se podívat na osmifinále Ligy mistrů ze sezóny 2016/2017, kdy PSG ztratilo v odvetě s Barcelonou čtyřgólový náskok a nakonec nepostoupilo.

Pařížský celek se i dnes bude muset obejít bez útočné dvojice Cavani – Neymar. Svěřenci trenéra Tuchela ale na Old Trafford ukázali, že to jde i bez nich. V dobrém světle se ukázal Di Mária, bývalý hráč Rudých ďáblů. Špatně si na pravé záloze nevedl ani obránce Alves.

Pokud se tedy podíváme na marodky obou týmů a na výsledek z úvodního zápasu, tak je jasným favoritem domácí PSG. O tom jestli svou roli favorita potvrdí můžete sledovat od 21:00 na stanici O2 TV Sport 1.

Tip Ruik Football: První poločas skončí remízou v kurzu 2.63

Reklama

Oblíbené