Spojte se s námi


Chance Liga

Preview: Sparta bude chtít v Liberci zvítězit po sedmi letech! Podaří se jí to zvrátit?

Publikováno

dne

Pražskou Spartu čeká nelehké utkání na stadionu U Nisy, kde hraje své domácí zápasy Slovan Liberec. Ten ze svého svatostánku udělal pro sparťany neprostupnou tvrz, když zde naposled pražský klub zvítězil v dubnu 2012. Jak vypadají statistiky obou klubů?

Zdroj: sparta.cz

Slovan neprožil příliš povedený závěr podzimní části, ovšem na jaře hraje jak vyměněný. Nejdříve deklasoval 4:0 Příbram, poté přišla prohra v Ostravě. Následovala ale další výhra, tentokrát nad pražskou Duklou. I díky příšerné formě Zlína se tak tým z pod Ještědu dostal do skupiny o titul.

Sparta má výsledkovou formu. V roce 2019 vyhrála všechny zápasy, které odehrála. V lize začala porážkou Bohemians a Dukly, přičemž výkony ale nebyly optimální. Výhra nad Baníkem Ostrava ale snesla nejvyšší měřítka a dala tak fanouškům naději do lepších zítřků.

V Liberci se jí ale dlouhodobě nedaří. Na severu Čech vyhrála naposledy v dubnu 2012 a od té doby zde třikrát remizovala a třikrát prohrála. Tato statistika hovoří lépe pro domácí tým, nicméně pokud vezmeme posledních šest utkání, letenští nad svým soupeřem čtyřikrát zvítězili a dvakrát odcházeli smírně.

Očekávat můžeme bojovný zápas, ve kterém dost možná uvidíme červenou kartu. Oba týmy se v poslední době nemají příliš v lásce. Co se ale týče výsledku, očekávám remízu. Přeci jen, Liberec v dosavadní sezoně odcházel s bodem sedmkrát.

Tip Ruik Football: Remíza v kurzu 3,23


Reklama

Oblíbené