Spojte se s námi


Premier League

Preview: Vlci z Wolverhamptonu si po Liverpoolu brousí zuby na Manchester City

Publikováno

dne

Manchester City přivítá na svém hřišti ve večerní dohrávce 22. kola Premier League Wolverhampton, který si po pohárové výhře nad Liverpoolem bude věřit.

Oba týmy mají za sebou úspěšné 3. kolo FA Cupu. Manchester City měl ale poněkud lehčí práci. Porazili 7:0 Rotterham. Jejich pohárové řádění tím ale nekončilo. Ve středu sehráli první semifinálové kolo Carabao Cupu, kde třetiligovému Burtonu nadělili pro změnu gólů děvet. Střeleckou pohodu si určitě budou chtít přenést i do zápasu s poměrně těžším soupeřem.

Wolverhampton se také nachází v dobrém rozpoložení. Cenný skalp v podobě vyřazení Liverpoolu hráčům určitě dodá odvahu do zápasu s favorizovaným soupeřem. Navíc to není tak dávno, kdy Wolves zaskočili další velký klub – Tottenham. Dalším pozitivem je, že nikoho netrápí žádně zranění, a tak trenér Espirito Santo může postavit na Etihad Stadium tu nejlěpší možnou sestavu.

Dá se očekávat, že Manchester City bude chtít celému utkání dominovat, ale Wolves mu můžou být velmi vyrovnaným soupeřem.

Tip na sázení: Over 2,5 v kurzu 1,5

Reklama

Oblíbené