Spojte se s námi


Fotbal

Smolař Vydra. Záložník Sparty ve službách Mladé Boleslavi neproměnil dva pokutové kopy a Středočeši jsou i nadále bez bodu

Patrik Vydra dostával ve Spartě stále více prostoru, jelikož ale chtěl hrát pravidelně ligu, musel odejít. Nakonec vyslyšel nabídku Mladé Boleslavi, kde aktuálně hostuje a předvádí vynikající výkony. Proti švýcarskému Luganu si ale vybral smůlu na pořádně dlouhou domu. Neproměnil totiž dva pokutové kopy.

Publikováno

dne

Patrik Vydra dostával ve Spartě stále více prostoru, jelikož ale chtěl hrát pravidelně ligu, musel odejít. Nakonec vyslyšel nabídku Mladé Boleslavi, kde aktuálně hostuje a předvádí vynikající výkony. Proti švýcarskému Luganu si ale vybral smůlu na pořádně dlouhou domu. Neproměnil totiž dva pokutové kopy.

350 Kč zdarma s promo kódem: BIGPROMOCZ

dalších 3000Kč za vklad + free spiny

VYUŽÍT PROMO KÓD
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.
  • Mladá Boleslav padla doma s Luganem 0:1
  • Vydra neproměnil dva pokutové kopy
  • Jeden se totiž musel opakovat

Mladá Boleslav překvapila fanoušky, když se dokázala probojovat až do ligové fáze Konferenční ligy. V novém formátu na ní čekalo šest soupeřů a už nyní má za sebou dva. Bohužel pro Středočechy ani z jehdnoho nezískali body.

Prvně padli s izraelským Noahem a jako další šli na švýcarské Lugano, které hostili doma v Lokotrans areně. Fanoušky zápas moc nezajímal, viděli jsme prořídlé tribuny, které bohužel hráče příliš nenahecovaly. První větší závar byl po čtvrthodině hry a pro Mladou Boleslav mohlo být zle.

Rozhodčí odpískal penaltu za ruku Bensona Sakaly, po zhlédnutí VARu ale usoudil, že byl jeho výrok chybný a penaltu tak odvolal. Krátce poté musel Matouš Trmal zasahovat po hezké střele soupeře Ignacia Alisedy.

Kdo by si ale myslel, že domácí byli bez šancí, byl by vedle. Po necelé půlhodině hry měl svůj pokus Martin Králik, brankář hostů ale balon dokázal vytěsnit, stejně jako pokus Vasila Kušeje o pár minut později. Pak už ale bylo zle.

Ve 38. minutě Středočeši ztratili balon a Trmal jej sice před rychlým Mahouem odkopnul, ten ale skončil pouze u Renata Steffena, který už neměl těžkou úlohu a Lugano vedlo. Bohužel pro domácí se ale jednalo o první i poslední trefu v utkání.

Vydra neproměnil dvě penalty

Boleslav jednu velkou příležitost na skórování ale měla. Rozhodčí Chrysovalantis Theouli totiž po faulu na Lukáše Maška odpískal v 78. minutě pokutový kop, ke kterému se okamžitě postavil Patrik Vydra. Nadějný záložník hostuje od léta ze Sparty a penalty kope pravidelně.

Ostatně o víkendu takto skóroval do sítě Bohemians. Zápas s Luganem ale nebyl tím jeho, protože jej gólman pohotově vychytal. Radost brankáři hostujícího týmu ale moc dlouho nevydržela, protože rozhodčí nechal kop opakovat.

Důvodem bylo to, že nestál ani jednou nohou na čáře. Vydra se tak postavil i ke druhé penaltě a ani tentokrát úspěšný nebyl. Míč poslal na druhou stranu a i tentokrát jej brankář dokonale přečetl. Mladá Boleslav tak padla 0:1 a je stále bez jediného bodu. Postupové šance se jí tak poměrně rychle vzdalují, i když možnost nahnat body ještě stále je.

Zdroj: Livesport, UEFA

Reklama

Oblíbené