Spojte se s námi


Bundesliga

Hvězda Bundesligy měla autonehodu. Kanonýr Bayeru Leverkusen z ní ale vyvázl bez zranění

Hvězdný útočník Bayeru Leverkusen Victor Boniface byl v neděli účastníkem dopravní nehody. Boniface seděl jako spolujezdec v autě, když jeho řidič narazil do nákladního vozu. Kanonýr Bayeru vyvázl z nehody nezraněn.

Publikováno

dne

Hvězdný útočník Bayeru Leverkusen Victor Boniface byl v neděli účastníkem dopravní nehody. Boniface seděl jako spolujezdec v autě, když jeho řidič narazil do nákladního vozu. Kanonýr Bayeru vyvázl z nehody nezraněn.

  • Victor Boniface měl v neděli autonehodu
  • Seděl jako spolujezdec v autě když jeho řidič narazil do náklaďáku
  • Boniface naštěstí neutrpěl žádné zranění

Podle německého bulvárního deníku Bild cestoval Victor Boniface v neděli na frankfurtské letiště kde měl vyzvednout kamaráda. Sám útočník ale neřídil nýbrž seděl na místě spolujezdce.

Podle policejní zprávy jel osmadvacetiletý řidič Mercedesu v prostředním pruhu když pravděpodobně kvůli únavě ztratil kontrolu nad řízením a narazil do nákladního vozu, který jel v pravém pruhu.

Nehoda se stala na dálnici A3 mezi Bad Cambergem a Idsteinem a nebyl při ní nikdo zraněn. Boniface vyvázl se zkrvavenou rukou, také řidič Mercedesu v němž cestoval Boniface a řidič nákladního vozu neutrpěli žádná zranění.

Hmotná škoda se odhaduje na 200 tisíc eur. Samotný Bonifacův klub se vyjádřil směrem k veřejnosti v tom smyslu, že jeho kanonýr je v pořádku.

Nigerijský reprezentant posléze na Twitteru sdílel příspěvek v němž děkuje Bohu. Na sociální sítě přidal i další příspěvky, ve kterých bylo k vidění zničené auto a jeho zkrvavená ruka ty ale posléze smazal.

Tím se uzavřel opravdu perný týden pro Boniface. Nejprve si protrpěl dlouhé čekání na letišti v Libyi, kde s nigerijskou reprezentací musel strávit 15 hodin bez jídla a pití.

Následoval sobotní bundesligový zápas s Frankfurtem kde Boniface nejprve zahodil penaltu posléze však svým gólem rozhodl o výhře 2:1. Vše završil nedělní ranní výlet na frankfurtské letiště jelikož hráči Leverkusenu měli po sobotním zápase volno.

Fotbalisty úřadujícího německého mistra čeká další zápas hned ve středu a to sice v Lize mistrů proti Brestu. Zda bude nigerijský kanonýr k tomuto utkáni připraven nastoupit klub nesdělil.

Zdroje: Flashscore, ESPN, Bild, Twitter

Reklama

Oblíbené