Spojte se s námi


Fotbal

Večírky a vyšetřování kvůli možnému znásilnění coby způsob, jak zlepšit kondici a uzdravit se? Mbappé se dočkal zastání od Ancelottiho: Je teď jiným hráčem

Reprezentační pauza je za námi, klubový fotbal se vrací. Spolu s ním i Real Madrid a Kylian Mbappé, který se reprezentačního srazu Francie nezúčastnil. Místo toho plnil média jinými činnostmi než hraním fotbalu. Co na to trenér Carlo Ancelotti?

Publikováno

dne

Reprezentační pauza je za námi, klubový fotbal se vrací. Spolu s ním i Real Madrid a Kylian Mbappé, který se reprezentačního srazu Francie nezúčastnil. Místo toho plnil média jinými činnostmi než hraním fotbalu. Co na to trenér Carlo Ancelotti?

300 Kč + až 50.000 Kč od Fortuny

Za kolik si zahraješ tolik dostaneš

Vsadit si
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.
  • Mbappé po příchodu do Realu Madrid hledá ideální formu
  • V posledních týdnech byl terčem bulváru
  • Trenér Ancelotti se jej veřejně zastal na tiskové konferenci

Měl za sebou těžkou sezonu. V PSG byl pod velkým tlakem, jeho budoucnost byla nejistá, klub dělal maximum, aby jej udržel. Dokonce jej před startem ročníku vyřadil z týmu, pak na něm stavěl. A v momentě, kdy už bylo víceméně jasné, že nezůstane, jej trenér Luis Enrique stavěl čím dál méně.

Následovalo Euro, na které vedl Kylian Mbappé jako kapitán svou Francii. Selhal. Nedařilo se jemu, nedařilo se celému týmu, kouč Didier Deschamps byl pod velkou palbou kritiky. Stejně s ním i Mbappé, kterému už je delší dobu vyčítaný přístup či údajný pocit nedotknutelnosti.

V létě si Kylian splnil sen, upsal se Realu Madrid. Zatím to ale drhne. Je sice součástí dalšího hvězdného trojzubce, jenže to zatím herně skřípe. Góly dává, ale jeho předváděná hra má k dokonalosti hodně daleko. Navíc se před reprezentační pauzou zranil.

I kvůli tomu se k týmu Francie nepřidal. Místo toho měl čas na to, aby se dal dohromady po všech stránkách. Toho využil tak, že jej ve Stockholmu nachytal švédský bulvár při tom, jak si užívá nočního života. Navíc v utajení, měl zakrytý obličej, spoluúčastníkům zakázal mobily.

Aby toho nebylo málo, tak se právě ve švédském bulváru začalo psát o tom, že je Mbappé vyšetřován kvůli údajnému znásilnění, k němuž mělo dojít právě při jeho nočním tažení Stockholmem. To on sám ale pochopitelně popírá.

Jenže o francouzské hvězdě se psalo ještě z jednoho důvodu. Prý chce vyhrát v příštím roce Zlatý míč. Proto se chce soustředit na klubovou scénu a za Francii hrát jen ty velké a důležité zápasy, aby se náhodou zbytečně nezranil. Zkrátka hodně nepovedená reprezentační pauza.

Mbappé se dočkal zastání od Ancelottiho

Vzhledem k tomu, že je reprezentační pauza u konce a již v sobotu večer se Real Madrid představí na půdě Celty Vigo, se zúčastnil tiskové konference trenér Carlo Ancelotti. Ten hned musel reagovat na to, jak se o jeho hvězdě psalo.

„Využil výhodu v podobě pauzy k tomu, aby vylepšil svou kondici. Je na tom velmi dobře, je šťastný a touží po návratu na hřiště, aby byl důležitou součástí týmů. Těch 15 dní mu hodně pomohlo. Měl čas dát se dohromady po zraněních. Je teď jiným hráčem než byl předtím,“ cituje kouče server Football Espaňa.

Podle italského stratéga nyní Mbappé vypadá velmi dobře. A o říká na zprávy z bulváru? „Nejsem tu od toho, abych reagoval na spekulaci. Nevěnuju pozornost tomu, co se děje venku. Soustředím se na jeho práci,“ nechal se slyšet.

Podle Ancelottiho bulvární kauzy Kyliana nijak neovlivňují. Prý se blíží 100 % toho, co dokáže. Když pak měl trenér komentovat výlet do Švédska, tak reagoval tím, že on sám vyrazil na dva dny do Londýna a nikoho nemusel žádat o povolení: „Nemám cestovní kancelář, která by pro hráče organizovala výlety.“

Zdroj: Football-Espaňa, Transfermarkt

Reklama

Oblíbené