Spojte se s námi


Fotbal

Po „Belmondu“ další hvězdné manýry. Kapitán Mbappé prý chce hrát za Francii jen důležité zápasy, aby se nezranil a získal v roce 2025 Zlatý míč

Kylian Mbappé patří mezi největší hvězdy světového fotbalu. Z toho, co se však objevuje za zprávy v médiích v rámci posledních dnech, se zdá, že mu trochu narostl pomyslný hřebínek. Po užívání si nočního života ve Švédsku místo reprezentování Francie, které je kapitánem, tu je další nečekaná novinka.

Publikováno

dne

Kylian Mbappé patří mezi největší hvězdy světového fotbalu. Z toho, co se však objevuje za zprávy v médiích v rámci posledních dnech, se zdá, že mu trochu narostl pomyslný hřebínek. Po užívání si nočního života ve Švédsku místo reprezentování Francie, které je kapitánem, tu je další nečekaná novinka.

300 Kč + až 50.000 Kč od Fortuny

Za kolik si zahraješ tolik dostaneš

Vsadit si
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.
  • Mbappé se nepřipojil k francouzské reprezentaci
  • I když je zraněný, vyrazil za nočním životem do Švédska
  • Prý se rozhodl, že bude za Francii hrát jen důležité zápasy

Hvězda Realu Madrid vyrazila na noční tah místo reprezentování

Má za sebou těžký rok. Musel čelit tlaku ze strany PSG, které chtělo, aby za každou cenu podepsal nový kontrakt. Na začátku minulé sezony kvůli tomu byl vyřazen na chvíli z týmu. Pak jej musel táhnout svými góly, i když nebyl v ideální formě.

Jakmile bylo jasné, že nepodepíše, tak trenér Luis Enrique musel začít připravovat tým na jeho odchod a hledat recept na úspěch bez největší hvězdy. Posléze měl Kylian Mbappé jako kapitán dotáhnout Francii k dalšímu reprezentačnímu úspěchu. Na Euru ale nezářil, jeho země herně nebavila a na šampionátu skončila v semifinále.

Od léta je novou posilou Realu Madrid. Jestliže čelil velkému tlaku už v PSG, tak musel být připraven na to, že to ve Španělsku o moc lepší nebude. Má velké kvality, hodně se od něj čeká. Jenže herně to skřípe a je zřejmé, že Mbappé není v pohodě.

Góly sice dává, prosadil se už 7krát v 11 zápasech, čeká se od něj ale víc. Hlavně po výkonnostní stránce. Zatím není tak nebezpečný, jak se čekalo. V posledních zápasech jej navíc přibrzdilo zranění hamstringu.

I kvůli tomu vynechal nynější reprezentační sraz. Jenže když jeho Francie, které je stále kapitánem, hrála ve čtvrtek proti Izraeli, on zamířil do Stockholmu, kde si užíval nočního života. Měla to být tajná akce, jenže jej zachytil švédský bulvár a pomyslné Mbappého „Belmondo“ bylo na světě. Příkladný přístup? Nikoliv. Fanoušci volají po tom, aby Kylian přišel o kapitánskou pásku.

Začíná mít Mbappé hvězdné manýry?

O jeho přístupu a pocitu nedotknutelnosti se toho zejména ve Francii napsalo hodně. Herně se Kylian Mbappé příliš vpřed neposouvá. Pod palbou kritiky byl jak kvůli výkonům v PSG, tak v dresu reprezentace. A zatím tomu tak je i v Realu Madrid, kde však dostává čas na aklimatizaci.

Ale aby toho nebylo málo, přišel francouzský plátek Foot Mercato s překvapivou informací, respektive spíše spekulací. Zatím. Hvězda Realu Madrid prý už v září realizačnímu týmu Francie oznámila, že zápasy s Izraelem a Belgií vynechá.

Mbappé si měl za cíl pro rok 2025 stanovit zisk Zlatého míče. Tomu dle francouzského plátku hodlá vše uzpůsobit. Za Francii tak bude dle posledních informací hrát jen důležité zápasy, aby se vyhnul zranění a splnil si sen.

To pochopitelně nebude vadit Realu Madrid. Obzvláště pak v případě, že se Kylian dostane do vynikající formy.

Zdroj: Foot Mercato, Transfermarkt

Reklama

Oblíbené