Spojte se s námi


Fotbal

Ukrajinu jsme porazili po dobrém výkonu, má jasno Souček. Kapitán českého týmu doufá ve výhru i proti Albánii

Česká fotbalová reprezentace má před sebou další utkání Ligy národů, tentokrát v Praze na Letné vyzve národní tým Albánie. Součástí základní sestavy bude také Tomáš Souček, který doufá ve vítězství. Ten před utkáním s albánskou reprezentací promluvil nejen o náladě v týmu.

Publikováno

dne

Česká fotbalová reprezentace má před sebou další utkání Ligy národů, tentokrát v Praze na Letné vyzve národní tým Albánie. Součástí základní sestavy bude také Tomáš Souček, který doufá ve vítězství. Ten před utkáním s albánskou reprezentací promluvil nejen o náladě v týmu.

350 Kč zdarma s promo kódem: BIGPROMOCZ

dalších 3000Kč za vklad + free spiny

VYUŽÍT PROMO KÓD
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.
  • Tomáš Souček doufá, že zápas s Albánií skončí vítězně pro Česko
  • To v posledních třech zápasech nad nadcházejícím soupeřem jednou vyhrálo, jednou remizovalo a jednou prohrálo
  • Souček promluvil před utkáním s albánskou reprezentací nejen o náladě v týmu

Český národní tým aktuálně neprožívá nejlepší období. Po nepovedeném Euru přišla na řadu Liga národů, v rámci které ale Češi nepředvedli ideální herní výkon. A to je zcela objektivně ještě hodně mírně řečeno, protože s Gruzií to byl pořádný výbuch.

Po prvním poločase si ještě fanoušci dělali naděje na otočení skóre zápasu. Jenže pak se o slovo postupně přihlásili Giorgi Chakvetadze, Georges Mikautadze a Giorgi Kochorashvili a bylo prakticky po zápase.

Jediný úspěšný střelecký pokus v českém dresu zaznamenal v 80. minutě Lukáš Kalvach. Češi tento výprask z části odčinili v následujícím klání s Ukrajinou. Avšak i zde je nutno podotknout, že se víceméně jednalo hlavně o výsledkovou korekturu.

Herně to totiž pořád nebylo ideální. Výsledkem toho je, že se český národní tým momentálně ve skupině 1 se třemi body nachází na třetím místě za Gruzií a Albánií.

Ivan Hašek už na tiskové konferenci před zápasem prohlásil, že utkání s Albánií může být klíčové směrem ke kvalifikaci na mistrovství světa. O náladě v týmu, formě a dalších zásadních věcech promluvil před dalším střetnutím v rámci Ligy národů také Tomáš Souček.

Ukrajinu jsme porazili po dobrém výkonu, má jasno Souček

„Proti Albánii jsem odehrál v reprezentaci tři zápasy a mám bilancí výhry, remízy i prohry. Doufám, že navážu na ten první a zvítězíme. Asi nejvíce si můžeme vzít z toho domácího zápasu, kdy jsme byli lepší, dali jsme gól, ale nakonec z toho byla remíza. Nějaké situace jsme si ukazovali z našich zápasů i ze zápasů Albánie proti jiným týmům. Víme, že je to kvalitní tým,“ řekl Souček před soubojem s Albánií.

„Věřím, že jsme si všichni přenesli tu náladu, kterou jsme měli po zápase s Ukrajinou, kterou jsme porazili po dobrém výkonu a po dobrém nasazení. Přesně takhle jsme na to chtěli navázat i na startu tohoto srazu a myslím, že se to povedlo. Měli jsme pár tréninků, atmosféra je v týmu dobrá a věřím, že uděláme maximum, abychom byli připraveni.

Je to hodně silný tým, co se týče protiútoků a jsou kvalitní ve hře jeden na jednoho, to je známá věc. Za poslední dva tři roky dal spoustu pěkných gólů, takže mají i velkou kvalitu při střelbě z dálky. Zároveň je to hodně bojovný tým, to jsme všichni viděli. Rád bych se ale soustředil především na náš vlastní tým,“ dodal kapitán české reprezentace.

Zdroj: UEFA, Česká fotbalová reprezentace

Reklama

Oblíbené