Spojte se s námi


Bundesliga

Smůla pro odstaveného českého reprezentanta! Víkendový výsledek zachránil jeho trenéra na lavičce. Kdy může dostat Robin Hranáč další šanci?

Hoffenheim uhrál o víkendu remízu na horké půdě ve Stuttgartu, což na lavičce zachránilo současného trenéra. Smůlu tak zřejmě bude mít Robin Hranáč, který pod koučem Matarazzem nedostává příležitost. Kdy může dostat další šanci?

Publikováno

dne

Hoffenheim uhrál o víkendu remízu na horké půdě ve Stuttgartu, což na lavičce zachránilo současného trenéra. Smůlu tak zřejmě bude mít Robin Hranáč, který pod koučem Matarazzem nedostává příležitost. Kdy může dostat další šanci?

  • Hoffenheim o víkendu remizoval ve Stuttgartu 1:1
  • Výsledek zachránil angažmá kouče Matarazza
  • Ten vůbec nestaví českého reprezentanta Robina Hranáče

Uhráli tam stejný výsledek jako pražská Sparta a to zachránilo jejich trenérovi místo. Remíza Hoffenheimu ve Stuttgartu (1:1) podle webového portálu kicker.de prodloužila život Pellegrina Matarazza na lavičce týmu se čtyřmi Čechy na soupisce.

Utkání přitom mohl Hoffenheim klidně vyhrát, vedl totiž od 44. minuty po brance Valentina Gendreyho. Trefa francouzského obránce dlouho vypadala jako rozhodující, až si v deváté minutě nastavení dorazil vlastní penaltu Ermedin Demirovič a srovnal na 1:1.

To už byl na hřišti i bývalý Slávista David Jurásek, který po zlomenině ruky odehrál prvních osmnáct minut. V základní sestavě navíc figuroval útočník Adam Hložek. Zbylí dva hráči s českým pasem se do utkání nepodívali.

Robin Hranáč může dostat další šanci proti Bochumi

Klubová legenda Pavel Kadeřábek se momentálně pere se svalovým zraněním. Horší je situace last minute posily z plzeňské Viktorie. Stoper Robin Hranáč stihl za Hoffenheim pouze dva poločasy a po nevydařeném vystoupení proti Unionu Berlín chybí v sestavě.

Trenér Matarazzo českého reprezentanta zcela odstavil od zápasového vytížení a navíc ho i veřejně kritizoval. V poslední době ovšem bylo angažmá amerického odborníka kvůli až šestnáctému místu Hoffenheimu v tabulce zpochybňováno.

„Až se reprezentanti TSG vrátí ze svých mezinárodních cest, nebudou si muset zvykat na nového hlavního trenéra. Poslední dva zápasy, výhra 2:0 proti Dynamu Kyjev v Evropské lize a remíza 1:1 ve Stuttgartu, měly vliv,“ píše německý portál kicker.de.

Tato informace se jistě nelíbí Hranáčovi, který chce zcela určitě do druhé nejhorší bundesligové obrany opět proniknout. Situace se ale může rychle změnit. Po pauze hraje Hoffenheim doma s poslední Bochumí. Dostane Robin Hranáč další šanci?

Zdroj: kicker.de, TSG Hoffenheim

Reklama

Oblíbené