Spojte se s námi


Chance Liga

Zavadil se vrací do Zbrojovky! Je to klub historicky plný úspěchů, říká bývalý ligový fotbalista. Do Brna chce vrátit zašlý lesk

Velký návrat, staronová posila. Přesně takhle Zbrojovka Brno v úterý odpoledne oznámila příchod bývalého hráče, jenž si tradiční moravský celek zamiloval. Pavel Zavadil zde bude působit v roli asistenta trenéra Jaroslava Hynka.

Publikováno

dne

Velký návrat, staronová posila. Přesně takhle Zbrojovka Brno v úterý odpoledne oznámila příchod bývalého hráče, jenž si tradiční moravský celek zamiloval. Pavel Zavadil zde bude působit v roli asistenta trenéra Jaroslava Hynka.

300 Kč + až 50.000 Kč od Fortuny

Za kolik si zahraješ tolik dostaneš

Vsadit si
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.
  • Zbrojovka Brno v úterý oznámila příchod bývalého hráče
  • Pavel Zavadil bude v tradičním moravském klubu působit v roli asistenta trenéra Jaroslava Hynka
  • Společným úsilím chce klub vytáhnout z tristní sportovní situace

Zavadil si v rámci své fotbalové kariéry zahrál za vskutku mnoho klubů. V Česku začal s dospělým fotbalem v Uničově a před odchodem do Maccabi Haify ještě oblékl dres Sigmy Olomouc, Ratíškovic, Drnovic, Sparty a Příbrami.

Po návratu ze známého izraelského klubu v roce 2004 nastupoval za ostravský Baník, ze kterého si to zamířil do Švédska. Ze Skandinávie se pak vrátil v roce 2012, přičemž jej ulovila Zbrojovka. A právě v Brně si to Zavadil zamiloval.

Není tedy divu, že chce v Brně působit i po konci aktivní profesionální kariéry. Bývalý ligový fotbalista převezme ve Zbrojovce roli asistenta trenéra Jaroslava Hynka.

Nutno dodat, že Zavadila oslovil Zbrojovkou nedávno nově oznámený sportovní ředitel Martin Jiránek. Oba chtějí pomoci dostat tradiční moravský celek z velmi špatné sportovní situace a nejlépe mu navrátit zašlý lesk.

Zbrojovka byla historicky plná úspěchů, ví Zavadil

„Zbrojovku jsem sledoval a absolutně jsem s tím nebyl ztotožněn. To říkám úplně na rovinu. Proto jsem šťastný, že jsou lidé, kteří chtějí klubu a té značce pomoct, protože každý ví, že Zbrojovka byla historicky plná úspěchů. Je to velký klub v nádherném městě a tohle asi oslovilo i majitele, což se mi moc líbí,“ uvedl Zavadil v prohlášení na oficiálních stránkách klubu.

„Musíme vyhrát každý zápas a uděláme pro to maximum. Když vidím to nové hřiště, tak si říkám, že to musí jít. Je tady spousta práce, od zázemí a tréninkového centra. To všichni víme. U toho je potřeba rozvíjet i fotbal jako takový. Věřím, že půjdeme krůček po krůčku a budeme znova úspěšní,“ věří bývalý hráč Brna.

Zbrojovka je na tom po sportovní stránce vskutku velmi špatně. Se ziskem 10 bodů figuruje až na čtrnáctém místě druhé nejvyšší soutěže, přičemž patnáctá rezerva Baníku má na kontě též 10 bodů.

Zdroj: Chance Národní Liga, FC Zbrojovka Brno

Reklama

Oblíbené