Spojte se s námi


Hokej

Kde sledovat Färjestad vs Třinec: Hokejová Liga mistrů

Publikováno

dne

V úterý odpoledne se odehraje šest zápasů v rámci pátého kola hokejové Ligy mistrů. Jedním z nich bude souboj Färjestad vs Třinec, kde sázkové kanceláře očekávají triumf domácího celku. Na tuto příležitost si u Betana můžete vsadit v kurzu 1.47. Zápas v Löfbergs Areně se odehraje v úterý 8. října od 19:00 a v přímém přenosu jej odvysílá televizní stanice Sport 2.

Farjestads BK logo
Färjestad
říj 8, 2024 19:00
Färjestad vyhraje 1. třetinu
HC Ocelari Trinec logo
Třinec

350 Kč zdarma s promo kódem: BIGPROMOCZ

dalších 3000Kč za vklad + free spiny

VYUŽÍT PROMO KÓD
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.
  • Färjestad v sobotu ukončil svoji třináctizápasovou vítěznou šňůru
  • Třinec vyhrál tři z posledních čtyř soutěžních vystoupení
  • Na výhru domácího celku si u Betana můžete vsadit v kurzu 1.47, na remízu v kurzu 4.90 a na triumf Třince se nabízí vysoký kurz 5.70

Kde sledovat zápas Färjestad BK vs HC Oceláři Třinec

Zápas v Löfbergs Areně se odehraje v úterý 8. října od 19:00 a v přímém přenosu jej odvysílá televizní stanice Sport 2. V podobě live streamu si jej můžete naladit na Tipsport TV a Chance TV. Půjde o premiérové vzájemné klání mezi těmito soupeři.

Informace a kurzy k zápasu Färjestad BK vs HC Oceláři Třinec
Kdy:8. října 2024 (19:00)
Kde:Löfbergs Arena (Karlstad)
Soutěž:Liga mistrů – 5. kolo
Kurzy Betano: 1.47 vs 4.90 vs 5.70
H2H:0 – 0 – 0
Kde sledovat:Sport 2, Tipsport TV, Chance TV

Färjestad BK vs HC Oceláři Třinec kurzy

Na výhru domácího celku si u Betana můžete vsadit v kurzu 1.47, na remízu v kurzu 4.90 a na triumf Třince se nabízí vysoký kurz 5.70. Favorizace švédského celku asi nikoho nepřekvapí, na papíře totiž disponuje kvalitnějším týmem a navíc mu může pomoci i domácí prostředí.

Farjestads BK logo
Färjestad Náš tip
HC Ocelari Trinec logo
Třinec

Färjestad BK vs HC Oceláři Třinec

Očekáváme, že Färjestad potvrdí roli papírového favorita a připíše si do tabulky další tříbodový zisk. Už nyní to vypadá s jeho šancemi na postup do osmifinále velmi nadějně, tudíž nemusí hrát pod velkým tlakem. Svěřenci mladého kouče Tomase Mitella by jistě rádi znovu najeli na vítěznou vlnu.
Färjestad vyhraje
Färjestad - počet gólů do rozhodnutí: více než 4.5

300 Kč + až 50.000 Kč od Fortuny

Za kolik si zahraješ tolik dostaneš

Vsadit si
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

První prohra Färjestadu

Färjestad si v sobotu připsal první prohru v nové sezoně. „Podařilo“ se mu to na půdě týmu HV 71, tedy až jedenáctého mužstva nejvyšší švédské soutěže. V Lize mistrů je ale tým, za nějž nastupuje i český útočník David Tomášek, zatím stoprocentní. Všechny zápasy se mu povedlo vyhrát hned v základní době, což se žádnému jinému celku nepodařilo. Svoji vítěznou sérii by jistě rádi prodloužili i proti úřadujícímu šampionovi Tipsport Extraligy.

Rozpačitý start Třince

Třinec nezažívá příliš vydařený vstup do nového ročníku. Z úvodních devíti ligových duelů vybojoval čtrnáct bodů, což momentálně stačí na páté místo. Na vedoucí Litvínov už má ale mužstvo ze Slezska manko osmi bodů. V Lize mistrů je situace pro Oceláře podstatně veselejší, po čtyřech kolech mají na svém kontě osm bodů, tedy tříbodový náskok na nepostupové příčky.

Betano
Fortuna
Synottip
Kingsbet
Tipsport
Merkurxtip
Sazka
Chance
Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislostHrajte zodpovědně. 18+ | Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.
Reklama
Betano
Fortuna
Synottip
Kingsbet
Tipsport
Merkurxtip
Sazka
Chance
Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislostHrajte zodpovědně. 18+ | Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Oblíbené