Spojte se s námi


Chance Liga

Oscar jako Zidane! Záložník Slavie neudržel v derby nervy na uzdě a čeká jej několikazápasový trest

Kdo čekal poklidné derby, byl vedle. Sudí Ladislav Szikszay souboj Slavie se Spartou nezvládl ideálně a zejména v závěru rozdával kartu za kartou. Odnesl to i Oscar Dorley, který neudržel nervy na uzdě a udeřil Albiona Rrahmaniho hlavou.

Publikováno

dne

Kdo čekal poklidné derby, byl vedle. Sudí Ladislav Szikszay souboj Slavie se Spartou nezvládl ideálně a zejména v závěru rozdával kartu za kartou. Odnesl to i Oscar Dorley, který neudržel nervy na uzdě a udeřil Albiona Rrahmaniho hlavou.

350 Kč zdarma s promo kódem: BIGPROMOCZ

dalších 3000Kč za vklad + free spiny

VYUŽÍT PROMO KÓD
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.
  • Slavia ovládla derby se Spartou
  • Sudí Szikszay zápas nezvládl
  • Oscar udeřil soupeře hlavou

312. derby pražských S je minulostí. Výhru v něm slaví Slavia, která se dostala do vedení hned ve druhé minutě, kdy Mojmír Chytil skvěle zakončil pobídku Malicka Dioufa. Sparta byla jako opařená a nedokázala se dostávat do šancí.

Místo vyrovnání přišel další trest, chyby Qazima Laciho využil nádhernou střelou z dálky Řek Christos Zafeiris, který nedal Peteru Vindahlovi šanci. Hosté se zvedli až ve druhém poločase a příchod Albiona Rrahmaniho trenérovi vyšel.

Po dvou minutách na hřišti umístěnou střelou překonal mladého gólmana Antonína Kinského a vykřesal svému týmu naději na bodový zisk. Toho se ale Sparta nedočkala, i přes dílčí šance už míč do sítě nedostala a darovala rivalovi cenné tři body.

Slavia díky tomu vede ligu o propastných šest bodů a je velkým favoritem na titul. Přesto je potřeba pamatovat na první sezonu Briana Priskeho, kdy Sparta byla v podstatě ze hry o titul, ale nakonec jej vybojovala jarní formou.

Oscar připomenul Zidana

Závěr utkání byl jako z mariáše. Sudí Ladislav Szikszay si nedokázal zjednat velký respekt a rozdával jednu kartu za druhou. Od 86. minuty udělil hned 9 žlutých karet a jednu z nich obdržel i Martin Vitík, pro kterého byla druhá a současně s tím červená.

Rozhodčí se v jeho případě spletl, Vitík si kartu nezasloužil. Zpátky to už ale vzít nemohl a vytvořil tím na sebe ještě větší tlak. Slavia poté dostala výhodu rohového kopu, což se hráčům Sparty moc nelíbilo. Došlo tedy na určité střety a jeden byl mezi Oscarem a Rrahmanim.

Útočník Sparty zřejmě liberijskému záložníkovi Slavie řekl něco, co jej úplně nepotěšilo a jeden z nejklidnějších hráčů ligy neudržel své nervy na uzdě. Oscar se přiblížil k Rrahmanimu a trefil jej hlavou do hrudi.

Sudí incident neviděl, VAR jej na to ale upozornil a když běžel k videu, bylo jasno. Oscar, který připomenul slavnou hlavičku Francouze Zinedina Zidana, obdržel červenou kartu a čeká jej několikazápasový trest. Ten se ale dozví až v týdnu, stejně jako Vitík.

Zdroj: Chance Liga

Reklama

Oblíbené