Spojte se s námi


Chance Liga

Jsme za totální šašky! Přiští zápas bude kobliha pro každého fanouška. Majitel Liberce Ondřej Kania to schytává za debakl i nového sponzora

Slovan doma ostudně padl s Jabloncem a jeho majitel Ondřej Kania to na sociálních sítích schytává nejen za debakl, ale také za nového sponzora. Lidé píší, že je Liberec za totální šašky a příští zápas se budou rozdávat koblihy.

Publikováno

dne

Slovan doma ostudně padl s Jabloncem a jeho majitel Ondřej Kania to na sociálních sítích schytává nejen za debakl, ale také za nového sponzora. Lidé píší, že je Liberec za totální šašky a příští zápas se budou rozdávat koblihy.

  • Liberec doma ostudně podlehl Jablonci 5:0
  • Sponzorem utkání byla společnost Penam
  • Fanouškům se nelíbí debakl, ani nový sponzor

Tohle se opravdu nepovedlo. Liberec pod novým majitelem zatím v lize spíše tápal, ale po sobotním derby se sousedním Jabloncem tvrdě dopadl na dno. Domácí prohra 5:0 logicky rozlítila fanoušky, stejně jako sponzor utkání, pekárenská firma Penam.

Ta totiž spadá pod Holding Agrofert, který patří do svěřeneckých fondů bývalého premiéra Andreje Babiše. Toto spojení se řadě fanoušků vůbec nelíbí a svou nevoli dali hned na sociálních sítích najevo.

„Ta reklama má znamenat jako co? Teď jsme za totální šašky. A oprávněně, tohle je velkej přešlap,“ napsal například na platformu X uživatel s přezdívkou Liberecký Guardiola. A podobných příspěvků se objevila celá řada.

V Liberci bude mít Ondřej Kania ještě hodně práce

„Koukám, že na Slovanu se jede nová reklamní kampaň a účelovka. Příští zápas? Kobliha pro každého fanouška,“ dělal si pro změnu uživatel Marťas legraci z někdejších výroků politika Babiše.

Na problém tak bylo zaděláno už před zahájením podještědského derby. Na hřišti to potom svěřenci Radoslava Kováče ani trochu nevylepšili. Po poločase Slovan prohrával díky nešťastné vlastní brance Adama Ševinského.

Ve druhém dějství se navíc za Jablonec trefili Kanakimana, Nebyla, Martinec a v nastaveném čase i střídající Alegue. Nakonec z toho tedy bylo historicky nejvyšší vítězství Jablonce nad Slovanem v české nejvyšší soutěži.

Nový majitel Liberce Ondřej Kania před sezonou vyhlašoval útok na evropské poháry. Zatím to ale vypadá, že v severočeské metropoli budou mít úplně jiné starosti. Vedle sportovní stránky také s napravováním vztahu s fanoušky za nepovedenou reklamu.

Zdroj: FC Slovan Liberec, X

Reklama

Oblíbené