Spojte se s námi


Fotbal

Real Madrid si poradil před zraky Toniho Kroose 2:0 s Villarrealem. Carvajal opustil hřiště na nosítkách

Real Madrid hostil ve šlágru kola španělské LaLigy Villarreal. Los Blancos potvrdili svou skvělou bilanci na Santiago Bernabeu a zvítězili 2:0. Na stadionu byl přítomný i Toni Kroos, který ještě v minulé sezoně oblékal dres právě domácích Los Blancos. Jedinou kaňkou je zranění Daniho Carvajala.

Publikováno

dne

Real Madrid hostil ve šlágru kola španělské LaLigy Villarreal. Los Blancos potvrdili svou skvělou bilanci na Santiago Bernabeu a zvítězili 2:0. Na stadionu byl přítomný i Toni Kroos, který ještě v minulé sezoně oblékal dres právě domácích Los Blancos. Jedinou kaňkou je zranění Daniho Carvajala.

300 Kč + až 50.000 Kč od Fortuny

Za kolik si zahraješ tolik dostaneš

Vsadit si
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Carlo Ancelotti do zápasu udělal několik změn. Pozici stopera zaujmul Aurelien Tchouameni a tím pádem se do záložní řady vešel Luka Modrič. Poslední změnou byla výměna Endricka za Kyliana Mbappého, Rodrygo zůstal opět jen na lavičce.

První branky se diváci dočkali v 15. minutě. Federico Valverde, jak je jeho zvykem, napřáhl zpoza pokutového území a tečovaná střela skončila z v brance. Muž, který vynechává jen několik minut každou sezonu, tak znovu ukázal svou důležitost. Smolařem byl Alex Baena, který střelu tečoval do vlastní sítě.

O pár minut později mohl Baena odčinit svou teč, která zavinila inkasovany gól. Jeho centr však Nicolas Pepe nedokázal usměrnit mezi tři tyče. Andryi Lunin jeho hlavičku pouze kontroloval očima a byl velmi rád, že střela letěla vedle.

Real Madrid ve druhém dějství završil skóre na konečných 2:0

V rámci 50. minuty se Thierno Barry dostal do samostatného úniku a v pokutovém území byl trefen Tchouamenim. Rozhodčí neváhal ani minutu a odpískal pokutový kop. Radost hostů ovšem netrvala příliš dlouho, jelikož byl odmáván ofsajd.

Baena mohl svou smolnou teč odčinit znovu v 59. minutě. Španělský křídelník si postavil přímý volný kop z velmi dobré pozice a jen těsně minul Luninovu branku. Villarreal měl v těchto chvílích daleko více ze hry než domácí Real Madrid.

Do šance se domácí dostali až v 70. minutě. Kylian Mbappé skvěle zpracoval dlouhý míč a vydal se s ním ihned směrem na branku soupeře. Před velkým vápnem ovšem francouzský útočník zvolil nahrávku na Viníciuse. Brazilec udělal klíčku na střed hřiště a střelu namířil na přední tyč. Bohužel pro domácí však těsně minul branku. Pro Mbappého to byla poslední akce v zápase, jelikož ho poté nahradil Rodrygo.

Vinícius se přeci jen branky dočkal v 73. minutě. Brazilský křídelník se zmocnil míče několik metrů před pokutovým územím, připravil si ho ke střele a výstavní brankou zvýšil na 2:0. Asistenci si nepřipsal nikdo jiný než Valverde, který tak v zápase zapsal gól i asistenci.

Nepříjemná situace ovšem nastala pro domácího kapitána Carvajala ve 4. nastavené minutě. Srážku s protihráčem odneslo Španělovo koleno a jeho křik působil velmi smutným dojmem. Kapitán domácího celku nakonec opustil hřiště na nosítkách. Jeho zranění bylo jedinou černou kaňkou na výkonu domácího celku.

Zdroj: LaLiga

Reklama

Oblíbené