Spojte se s námi


Fotbal

Zranění Alissona znepokojuje Liverpool. Slot mluví o dlouhé absenci, trenér Crystal Palace kritizuje rozhodčí

Arne Slot vyjádřil obavy ohledně zranění Alissona, které utrpěl během výhry Liverpoolu 1:0 nad Crystal Palace. Nizozemský kouč se obává, že brazilský brankář může chybět několik týdnů. Zároveň trenér Crystal Palace Glasner kritizoval rozhodčího za neodpískanou penaltu, což prohloubilo frustraci jeho týmu.

Publikováno

dne

Arne Slot vyjádřil obavy ohledně zranění Alissona, které utrpěl během výhry Liverpoolu 1:0 nad Crystal Palace. Nizozemský kouč se obává, že brazilský brankář může chybět několik týdnů. Zároveň trenér Crystal Palace Glasner kritizoval rozhodčího za neodpískanou penaltu, což prohloubilo frustraci jeho týmu.

350 Kč zdarma s promo kódem: BIGPROMOCZ

dalších 3000Kč za vklad + free spiny

VYUŽÍT PROMO KÓD
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.
  • Alisson musel odstoupit v 79. minutě kvůli zranění stehenního svalu
  • Alexis Mac Allister byl vystřídán o poločase kvůli problémům s třísly
  • Vitězslav Jaroš debutoval v brance Liverpoolu

Liverpool získal cenné tři body, ale nyní v městě The Beatles panují obavy o zdravotní stav Alissona a záložníka Mac Allistera. Brazilský gólman, který již vynechal předchozí zápas proti AFC Bournemouth, musel v 79. minutě opustit hřiště kvůli zranění stehenního svalu.

Liverpool bez dvou opor

„Pokud hráč odchází takhle, obvykle to znamená, že nebude k dispozici ani pro reprezentaci. Neočekávám, že by nastoupil hned v prvním zápase po reprezentační pauze. Předpokládám, že to bude trvat několik týdnů,“ vyjádřil se Arne Slot pro klubový web.

V brance Alissona nahradil 23letý Vítězslav Jaroš, který si odbyl svůj debut v dresu Liverpoolu. Obvyklý náhradník Kelleher chyběl kvůli nemoci.

Dalším hráčem, který kvůli zranění musel o poločase střídat, byl Mac Allister. „Odešel kvůli zranění, ale jak vážné to je, je pro mě těžké v tuto chvíli posoudit. Mohl pokračovat ve hře, ale řekl, že by to mohl ještě zhoršit. Uvidíme, zda bude moci odcestovat k reprezentaci Argentiny,“ prohlásil kouč.

Slot pokořil rekord

Slot zaznamenal své deváté vítězství v prvních deseti zápasech jako hlavní trenér Liverpoolu, což je nejlepší bilance v historii klubu. Nizozemský stratég k tomu skromně poznamenal: „Je to zvláštní, když víte, kolik skvělých manažerů Liverpool měl. Ale nechci, aby si mě pamatovali jen kvůli tomu. Doufám, že se nám podaří ještě další výjimečné věci.“

Kouč Crystal Palace se zlobí

Crystal Palace stále čeká na první vítězství v sezóně. Manažer Oliver Glasner vyjádřil rozhořčení nad rozhodnutím rozhodčího, který podle něj neodpískal jasnou penaltu ve druhém poločase. Přesto našel na výkonu svého týmu i pozitiva: „Výkon ve druhém poločase byl dobrý. Vytvořili jsme si šance a měli jsme dost příležitostí ke skórování. Byl to náš nejlepší výkon v této sezóně a dodává mi to sebevědomí.“

Liverpool po reprezentační pauze čeká náročný program, který zahrnuje domácí zápas s Chelsea 20. října a utkání Ligy mistrů na hřišti RB Lipska 23. října. Absence Alissona může představovat velkou výzvu pro celý tým.

Zdroj: Premier League, Liverpool, X

Reklama

Oblíbené