Spojte se s námi


Evropská liga

Fanoušci Plzně pálí do Koubka: Opovaž se mluvit o Chorém, když hrajeme bez taktiky

Dosud ročník zalitý sluncem českých týmů v evropských pohárech utrpěl ve čtvrtek pořádnou ránu. Z té večerní se vzpamatovává Viktoria Plzeň, která nečekaně ztratila body proti největšímu outsiderovi svého losu Evropské ligy.

Publikováno

dne

Dosud ročník zalitý sluncem českých týmů v evropských pohárech utrpěl ve čtvrtek pořádnou ránu. Z té večerní se vzpamatovává Viktoria Plzeň, která nečekaně ztratila body proti největšímu outsiderovi svého losu Evropské ligy.

  • Miroslav Koubek je ve funkci od startu minulé sezony
  • Už toto léto se spekulovalo o příchodu Martina Svědíka
  • Plzeň je po dvou kolech Evropské ligy na dvou bodech

Západočeši pouze remizovali s bulharským Ludogorcem Razgrad 0:0. Aby toho nebylo málo, dvě hodiny předtím sešívaní nevyužili tlak a s Ajaxem remizovali 1:1, Mladá Boleslav dokonce padla s arménským Noahem.

Viktoria byla doma asi největší favorit ze všech zmíněných, znát to ale příliš nebylo. První opravdu pořádnou šanci měla až v závěru, kdy napálil tyč Daniel Vašulín. Jinak hostující gólman pořádně neměl práci.

„Tak tyhle body budou chybět. jinak velice by mě zajímalo s jakou taktikou šel do tohoto zápasu pan Koubek? Vypadalo to totiž že s žádnou,“ napsal v lajkovaném komentáři pod facebookový příspěvek Plzně uživatel Dan.

Hodně kritiky schytal trenér za vystřídání mladého Jiřího Panoše už o poločase, přestože patřil k nejaktivnějším na hřišti. Snad poprvé během angažmá zkušeného kouče se četně vyskytovaly i komentáře o jeho vyhazovu.

Mnozí si zároveň vzpomněli na víkendový výrok, v němž Koubek zasnile vzpomínal na časy s Tomášem Chorým na hrotu. Ani ten by každopádně ve čtvrtek nic nezmohl, do vápna totiž nelétaly nebezpečné míče.

„Jestli zase uslyším od Koubka, že jim chyběl Chorý. Tak tím by měl skončit okamžitě. Půl roku má na to aby naučil týmu nový systém, ale on furt hraje to samé. Stejně by měl okamžitě skončit,“ zlobil se fanoušek Václav.

A naštvaní fanoušků je pochopitelné. Plzeň vyhrála skrz všechny soutěže jediné z minulých šesti utkání, v podstatě vypadla z boje o titul, navíc se jí přestává dařit v útoku. To všechno z povzdálí sleduje Martin Svědík.

Zdroj: Facebook

Reklama

Oblíbené