Spojte se s námi


Fotbal

Setkání Krejčího a Priskeho dopadlo po poločase lépe pro Feyenoord! Gironě uškodil vlastní gól, Ayase Ueda zahodil penaltu

Ladislav Krejčí a Brian Priske se znovu setkali na fotbalovém trávníku, ovšem tentokrát jako soupeři. A toto setkání dopadlo po prvních 45 minutách lépe pro Feyenoord, který se v rámci druhého kola ligové fáze Ligy mistrů střetl s Gironou.

Publikováno

dne

Ladislav Krejčí a Brian Priske se znovu setkali na fotbalovém trávníku, ovšem tentokrát jako soupeři. A toto setkání dopadlo po prvních 45 minutách lépe pro Feyenoord, který se v rámci druhého kola ligové fáze Ligy mistrů střetl s Gironou.

350 Kč zdarma s promo kódem: BIGPROMOCZ

dalších 3000Kč za vklad + free spiny

VYUŽÍT PROMO KÓD
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.
  • Ladislav Krejčí a Brian Priske se znovu setkali na fotbalovém trávníku
  • Toto setkání však po poločase dopadlo lépe pro Feyenoord
  • Klub z Rotterdamu se v rámci druhého kola ligové fáze Ligy mistrů střetl s Gironou

Ladislav Krejčí se v létě tohoto roku vydal za novou výzvu, když přijal nabídku Girony. Z Letné se tedy přestěhoval do Španělska, konkrétně do Girony. Brian Priske rovněž využil zahraniční nabídky a odešel trénovat do Feyenoordu.

Obě persony díky postavení svých klubů v minulé sezóně působí v Lize mistrů, přičemž nedávný los přisoudil oběma celkům vzájemný zápas.

Ten byl na programu ve středu večer a lépe do něj vstoupila Girona. Už v sedmé minutě se v nadějné příležitosti objevil Viktor Tsygankov, šest minut nato nadějně hlavičkoval Donny van de Beek. Skóre se ale neměnilo.

Ve 20. minutě však už domácí slavili. Kolega Krejčího v obraně Katalánců David Lopez využil svého dobrého postavení v pokutovém území, dostal se k dorážce a míč poslal k levé tyči.

Tři minuty nato se ve snaze odvrátit centr z přímého kopu hlavičkou do vlastní sítě trefil Yangel Herrera. Feyenoord díky tomu vyrovnal na 1:1. A ve 33. minutě šel do vedení, když se Antoni Milambo trefil přesně do levého spodního rohu.

Ueda zahodil penaltu, Feyenoord vede v Gironě

O tři minuty později mohlo být pro Gironu ještě hůř. Ivan Martin totiž zfauloval jednoho z hráčů Feyenoordu, rozhodčí Urs Schnyder poté odpískal pokutový kop.

Míč si na penaltový puntík postavil Ayase Ueda. Brankář domácích Paulo Gazzaniga však vystihl jeho záměr střelecký pokus směřovaný do pravého dolního rohu zlikvidoval. Do konce první půle už se skóre nezměnilo, Feyenoord vede v Gironě 2:1.

Zdroj: UEFA, X

Reklama

Oblíbené