Spojte se s námi


Fotbal

PUMA představuje novou kolekci s brazilským temperamentem: NEYMAR JR. BNA

Publikováno

dne

Globální sportovní značka PUMA uvádí na trh novou kolekci Neymar Jr. BNA, která zahrnuje oblečení a zcela nové, na míru vytvořené kopačky NJR BNA FUTURE 7. Nová kolekce se inspirovala významnou fotbalovou zemí – Brazílií, proto svými pestrými barvami a grafikou oslavuje brazilskou kreativitu a temperament.

Tváří novinky je brazilská fotbalová hvězda Neymar Jr. a značka PUMA touto kolekcí vzdává hold jeho kořenům a stylu hry, kterým si získal svět. Radostná povaha, přirozenost a dovednosti jsou odrazem národa, který miluje krásnou hru.

Kolekce Neymar Jr. BNA obsahuje kopačky FUTURE 7 i oblečení – tréninkové šortky, kalhoty, ¼ zip topy, dresy, mikiny s kapucí a trička, vše v dospělých i juniorských velikostech.

Kopačky NJR BNA FUTURE 7 s vrchní vrstvou FUZIONFIT360 skvěle padnou. Díky kombinaci technologií PWRPRINT, PWRTAPE, speciálně navržené dvojité síťovině a pružnému úpletu se dokonale přizpůsobí noze a zároveň umožní 360stupňovou volnost pohybu na hřišti.

Pro lepší kontakt mají kopačky FUTURE 3D kontaktní zóny navržené pro maximální kontrolu míče, aby byl každý dotek perfektní. Pro optimální hbitost využívá FUTURE podrážku Dynamic Motion System, která zlepšuje stabilitu, zajišťuje plynulý a přesný pohyb a trakci při nepředvídatelných změnách směru. 

Kopačky z kolekce Neymar Jr. BNA pack jsou dostupné na Kopačky Puma | SportFotbal.cz.

Reklama

Oblíbené