Spojte se s námi


Fotbal

Smůla pro Schicka, proti AC Milán opět sedí pouze na lavičce. Leverkusen přišel o vedení kvůli ofsajdu

V utkání druhého kola Ligy mistrů Patrik Schick v základní sestavě Bayeru opět chyběl. Leverkusen sice dostal proti AC Milán po dvaceti minutách do vedení jeho kolega Victor Boniface, ale radost mu překazil ofsajd. V první půli tak utkání branku nenabídlo.

Publikováno

dne

V utkání druhého kola Ligy mistrů Patrik Schick v základní sestavě Bayeru opět chyběl. Leverkusen sice dostal proti AC Milán po dvaceti minutách do vedení jeho kolega Victor Boniface, ale radost mu překazil ofsajd. V první půli tak utkání branku nenabídlo.

350 Kč zdarma s promo kódem: BIGPROMOCZ

dalších 3000Kč za vklad + free spiny

VYUŽÍT PROMO KÓD
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.
  • Druhý zápas v Lize mistrů proti sobě postavil Leverkusen a AC Milán
  • Patrik Schick i Matěj Kovář v základní sestavě Bayeru nefigurovali
  • Gól vstřelil domácí Victor Boniface, ale kvůli ofsajdu nemohl být uznán

Do nového formátu Ligy mistrů nastoupili oba soupeři zcela odlišně. Zatímco Leverkusen doslova rozstřílel v Rotterdamu 4:0 místní Feyenoord, AC podlehlo na San Siru Liverpoolu 1:3. Domácí šli do utkání navíc podpořeni remízou na půdě silného Bayernu (1:1).

Aktuálně třetí celek Serie A si po špatném vstupu do milionářské soutěže spravil náladu dvěma výhrami. Především ta nad městským rivalem Interem (2:1) chutnala opravdu sladce. Svěřenci Paula Fonsecy nastoupili do BayAreny v očekávané sestavě.

V brance tak nechyběl Mike Maignan a před ním stoper Matteo Gabbia, který minulý týden rozhodl derby proti Interu (2:1). Na hrotu potom nastoupil Tammy Abraham, kterého ze stran podporovali Rafael Leao a Christian Pulisic. Američan se trefil v každém z posledních pěti duelů.

Leverkusen byl v první půli lepším týmem

Xabi Alonso v zahajovací sestavě Bayeru opět nedal příležitost ani jednomu z Čechů, které má na soupisce. Matěj Kovář i Patrik Schick tak začali úterní utkání mezi náhradníky. Na hřišti je nahradili finská jednička Lukáš Hradecký a střelec Victor Boniface z Nigérie.

Utkání zahájili lépe domácí. Po centru z levé strany se nejlépe ve velkém vápně zorientoval Piero Hincapie, Maignan byl ale na místě. Zahrozit se pokoušel také Boniface, ale jeho nebezpečná zpětná přihrávka žádného kolegu nenašla.

V úvodní části utkání byl velmi aktivní španělský wingbek Alejandro Grimaldo, ale jeho ostré centy žádného kolegu nenašly. Die Werkself byli za svou značnou aktivitu odměněni ve 21. minutě. Svou pátou branku v sezoně totiž vstřelil třiadvacetiletý Boniface, naneštěstí pro domácí stál v ofsajdu.

Lékárníci v úvodním dějství nepouštěli návštěvu z Milána téměř do hry. Zato před Maignanem živo bylo, ve 40. minutě jen těsně jeho branku netrefil akrobaticky zakončující Frimpong. Ještě před odchodem do šaten se penalty na druhé straně dožadoval Abraham, ale sudí Schärer mlčel.

Zdroj: Nova Sport 3

Reklama

Oblíbené