Spojte se s námi


Fotbal

Kde sledovat Arsenal vs PSG: Liga mistrů živě v TV

Publikováno

dne

V úterý večer se odehraje první polovina zápasů v rámci druhého kola Ligy mistrů. Hlavním tahákem by měl být souboj Arsenal vs PSG, ve kterém sázkové kanceláře favorizují londýnský celek. U Betana si na něj můžete vsadit s kurzem 1.75. Zápas se odehraje v úterý 1. října od 21:00 a v přímém přenosu jej odvysílá televizní stanice Nova Sport 4.

350 Kč zdarma s promo kódem: BIGPROMOCZ

dalších 3000Kč za vklad + free spiny

VYUŽÍT PROMO KÓD
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.
  • Arsenal se nepotýká s optimální formou
  • PSG se i nadále drží v čele tabulky Ligue 1
  • Na vítězství Arsenalu vypsalo Betano kurz 1.75, na remízu kurz 3.75 a na výhru PSG se nabízí kurz 4.80

Kde sledovat zápas Arsenal vs PSG

Zápas se odehraje v úterý 1. října od 21:00 a v přímém přenosu jej odvysílá televizní stanice Nova Sport 4. Půjde o teprve třetí soutěžní vzájemný zápas mezi těmito soupeři. Týmy na sebe narazily během sezony 2016/17 ve skupině Ligy mistrů a v obou případech se zrodil nerozhodný výsledek.

Kde sledovat zápas Arsenal vs PSG
Kdy:1. října (21:00)
Kde:Emirates Stadium (Londýn)
Soutěž:Liga mistrů – 2. kolo
Kurzy Betano: 1.75 vs 3.75 vs 4.80
H2H:0 – 2 – 0
Kde sledovat:Nova Sport 4

PSG i nadále v čele Ligue 1

PSG se i navzdory letnímu odchodu Kyliana Mbappého nachází v čele tabulky francouzské Ligue 1. Z úvodních šesti zápasů získalo mužstvo trenéra Luise Enriqueho šestnáct bodů, jediné zaváhání si připsalo po remíze 1:1 na půdě Reims. Úřadující francouzský šampion zvítězil také v prvním zápase Ligy mistrů proti Gironě. O jediný gól utkání se postaral brankář Gazzaniga, jemuž v samotném závěru utkání propadl tečovaný míč za jeho záda.

Další náročný zápas Arsenalu

Arsenal v minulé sezoně bojoval o zisk mistrovského titulu s Manchesterem City až do posledního kola. Nakonec skončil na druhém místě, což mu zajistilo účast v milionářské soutěži. Na startu nového ročníku se ale družina trenéra Mikela Artety nenachází v optimální formě, a to i kvůli početné marodce. Po remíze na hřišti Atalanty by celek ze severu Londýna potřeboval naplno bodovat, pomoci by mu k tomu mohlo i domácí prostředí.

Arsenal vs PSG kurzy

Na vítězství Arsenalu vypsalo Betano kurz 1.75, na remízu kurz 3.75 a na výhru PSG se nabízí kurz 4.80. Sázkové kanceláře tak poměrně výrazně favorizují domácí celek. Výkony Gunners ale rozhodně nejsou přesvědčivé a očekáváme vyrovnaný souboj.

Tip na sázení – PSG neprohraje

Arsenal si o víkendu mohl připsat další nečekanou ztrátu, neboť v duelu s Leicesterem ještě ve třetí nastavené minutě druhého poločasu svítilo na výsledkové tabuli skóre 2:2. Následně tým okolo Bukaya Saky sice rozhodl o svém vítězství, očekával se ale jednoznačnější průběh střetnutí. Pokud Arsenal výrazně nezlepší předvedenou hru, odveze si francouzský celek alespoň jeden bod.

Tip na sázeníKurz FortunaKurz Betano
Oba týmy skórují nebo více než 2.5 gólu1.44
PSG neprohraje2.072.15
Alespoň 3 rohy PSG ve druhém poločase2.902.92

300 Kč + až 50.000 Kč od Fortuny

Za kolik si zahraješ tolik dostaneš

Vsadit si
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.
Betano
Fortuna
Synottip
Kingsbet
Tipsport
Merkurxtip
Sazka
Chance

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislostHrajte zodpovědně. 18+ | Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Reklama
Betano
Fortuna
Synottip
Kingsbet
Tipsport
Merkurxtip
Sazka
Chance

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislostHrajte zodpovědně. 18+ | Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Oblíbené