Spojte se s námi


Chance Liga

Chance Liga ve znamení červených karet! Uplynulé desáté kolo přepsalo historii české ligy, dávný rekord ale nepřekonalo

Chance Liga má za sebou kompletní desáté kolo, přičemž právě uplynulé kolo přineslo druhý nejvyšší počet obdržených červených karet v historii soutěže. Rekordní prvenství stále drží sezóna 1995/96, kdy rozhodčí v rámci jednoho kola poslal předčasně do sprch hned deset hráčů.

Publikováno

dne

Chance Liga má za sebou kompletní desáté kolo, přičemž právě uplynulé kolo přineslo druhý nejvyšší počet obdržených červených karet v historii soutěže. Rekordní prvenství stále drží sezóna 1995/96, kdy rozhodčí v rámci jednoho kola poslal předčasně do sprch hned deset hráčů.

350 Kč zdarma s promo kódem: BIGPROMOCZ

dalších 3000Kč za vklad + free spiny

VYUŽÍT PROMO KÓD
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.
  • Chance Liga v uplynulém 10. kole zaznamenala druhý nejvyšší počet obdržených červených karet v historii soutěže
  • Rozhodčí během tohoto víkendu vyloučili celkem 9 hráčů
  • Rekordní prvenství stále drží sezóna 1995/96, kdy rozhodčí v rámci jednoho kola poslal předčasně do sprch hned deset hráčů

Uplynulé desáté kolo české nejvyšší soutěže vskutku nabídlo mnohé. Sparta doma nečekaně podlehla Sigmě Olomouc 2:3, Slovan Liberec zničil pražskou Duklu, Baník si poradil s Českými Budějovicemi a Slavia dominantním způsobem ovládla vršovické derby.

Kromě samotných výsledků a herních výkonů však Chance Liga zaznamenala jeden solidní zápis, a to konkrétně co se týče vylučování hráčů.

Chance Liga totiž v uplynulém 10. kole zaznamenala druhý nejvyšší počet obdržených červených karet v historii soutěže.

První karta červené barvy padla už v pátek na Letné, kdy Ondřej Berka udělil druhou žlutou, a tím pádem červenou kartu olomouckému Jáchymu Šípovi. Ten, ačkoliv střídal v 76. minutě, strávil na hrací ploše celkem 13 minut.

Rozhodčí pak posílali hráče předčasně do sprch i v sobotu. Nutno dodat, že jediné zápasy, které se obešly bez červených karet, byly duel Dukly a Liberce, Baníku a Českých Budějovic a Bohemky se Slavií v rámci vršovického derby.

Chance Liga ve znamení červených karet

Sudí Dalibor Černý potrestal kartou červené barvy hned tři hráče v utkání Pardubic s Teplicemi. Za domácí zápas nedohráli Dominique Simon a Tomáš Solil, na druhé straně se z hřiště předčasně poroučel Michal Bílek.

Mimo hřiště dostal červenou kartu také trenér Pardubic Jiří Saňák, jenž si zároveň po utkání na tiskové konferenci postěžoval na podivné trestání hráčů právě ze strany sudích.

Dvě červené karty rozdal rozhodčí Jan Petřík v Uherském Hradišti, kde se střetlo Slováckou s Karvinou. Za domácí toto utkání nedohrál Stanislav Hofmann, v dresu hostů na konci prvního poločasu skončil Jaroslav Svozil.

Jedna karta padla také na jablonecké Střelnici, kde zápas nedohrál záložník Hradce Králové Václav Pilař. V rámci nedělního programu sudí Lukáš Nehasil vyloučil dva hráče v duelu Plzně s Mladou Boleslaví. Na straně Západočechů to byl Lukáš Červ, za Středočechy nedohrál Denis Donát.

Rekordní prvenství ale v tomto kontextu stále drží sezóna 1995/96, kdy rozhodčí v rámci jednoho kola poslal předčasně do sprch hned deset hráčů.

Zdroj: Chance Liga, X

Reklama

Oblíbené