Spojte se s námi


Bundesliga

VIDEO: Hložek se poprvé trefil za Hoffenheim! Atraktivní duel proti Werderu přinesl 7 gólů, Češi nedokázali zabránit obratu

Adam Hložek se konečně dočkal a vstřelil svůj první gól v dresu Hoffenheimu. Ten neděli odpoledne v rámci pátého kola Bundesligy doma přivítal Werder Brémy. Už první poločas nabídnul vskutku divokou podívanou, celkově v zápase padlo sedm gólů.

Publikováno

dne

Adam Hložek se konečně dočkal a vstřelil svůj první gól v dresu Hoffenheimu. Ten neděli odpoledne v rámci pátého kola Bundesligy doma přivítal Werder Brémy. Už první poločas nabídnul vskutku divokou podívanou, celkově v zápase padlo sedm gólů.

350 Kč zdarma s promo kódem: BIGPROMOCZ

dalších 3000Kč za vklad + free spiny

VYUŽÍT PROMO KÓD
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.
  • Adam Hložek se konečně dočkal a vstřelil svůj první gól v dresu Hoffenheimu
  • Německý celek v rámci pátého kola Bundesligy přivítal Werder Brémy
  • První poločas nabídl celkem šest gólů, dohromady jich v zápase padlo sedm

Nedělní program pátého kola Bundesligy nabídl vskutku pořádné gólové představení. Eintrach Frankfurt, který v týdnu v rámci Evropské ligy remizoval s Viktorií Plzeň 3:3, vyhrál v Kielu 4:2 a posunul se na druhou příčku tabulky německé nejvyšší soutěže.

Velmi gólový byl také druhý nedělní zápas. Hoffenheim totiž na svém stadionu přivítal Werder Brémy a vstup do utkání měl opravdu výborný.

Už v páté minutě otevřel gólový účet utkání Marius Bulter. Jednatřicetiletý německý útočník poté svůj počin o tři minuty později zopakoval. No a na 3:0 pro Hoffenheim ve 12. minutě upravil Adam Hložek.

Bývalý hráč Leverkusenu se tak v dresu nového zaměstnavatele trefil úplně poprvé. V Bundeslize skóroval naposledy ještě v minulé sezóně, konkrétně v polovině března letošního roku. Pro Hložka se tak jednalo o druhý kanadský bod.

V této sezóně si už totiž připsal jednu asistenci. Utkání s Werderem ale ovlivnila červená karta, kterou v 18. minutě obdržel domácí Stanley Nsoki.

Do konce poločasu tedy bylo srovnáno. Ve 21. minutě snížil na rozdíl dvou branek Julian Malatini, poté se dvakrát trefil Jens Stage. No a dánský záložník v druhém poločase uzavřel hattrick, Werderu tedy vystřelil vítězství 4:3.

Nutno dodat, v zápase se představil ještě jeden český hráč, a to Pavel Kadeřábek. Dlouholetá opora Hoffenheimu odehrála kompletních 90 minut, David Jurásek v současné době figuruje na listině zraněných hráčů.

Zdroj: Bundesliga, Nova Sport, X

Reklama

Oblíbené