Spojte se s námi


Fotbal

Kde sledovat Stuttgart vs Sparta Praha: Liga mistrů živě v tv

Publikováno

dne

V úterý večer odstartuje druhé kolo zápasů v rámci Ligy mistrů. Program otevře duel Stuttgart vs Sparta Praha, v němž sázkové kanceláře favorizují německý celek. U Betana si na jeho tříbodový zisk můžete vsadit s kurzem 1.45. Zápas se odehraje v úterý 1. října od 18:45 a v přímém přenosu jej odvysílá televizní stanice Nova Sport 6.

350 Kč zdarma s promo kódem: BIGPROMOCZ

dalších 3000Kč za vklad + free spiny

VYUŽÍT PROMO KÓD
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.
  • Stuttgart nezvládl ligový zápas s Wolfsburgem a pouze remizoval
  • Sparta Praha si připsala v pátek proti Sigmě Olomouc premiérovou prohru v nové sezoně
  • Na vítězství Stuttgartu si můžete vsadit v kurzu 1.45, na remízu v kurzu 4.90 a na výhru Sparty v kurzu 6.30

Kde sledovat zápas Stuttgart vs Sparta Praha

Zápas se odehraje v úterý 1. října od 18:45 a v přímém přenosu jej odvysílá televizní stanice Nova Sport 6. Po týdnu dojde na další konfrontaci německého a českého klubového fotbalu, posledně měření sil mezi Frankfurtem a Viktorií Plzeň přineslo nerozhodný výsledek.

Kde sledovat zápas Stuttgart vs Sparta Praha
Kdy:1. října (18:45)
Kde:MHPArena (Stuttgart)
Soutěž:Liga mistrů – 2. kolo
Kurzy Betano: 1.45 vs 4.90 vs 6.30
H2H:0 – 0 – 1
Kde sledovat:Nova Sport 6

Stuttgart potřebuje bodovat

Stuttgart zažívá vydařený vstup do nové sezony. Svěřenci trenéra Sebastiana Hoenesse mají na svém kontě po pěti zápasech osm bodů, jedinou prohru zaznamenali v prvním kole proti Freiburgu. V rámci Ligy mistrů narazili v prvním zápase na Real Madrid, se kterým navzdory dobrému výkonu prohráli 3:1. Ve druhém kole už tedy Stuttgart nutně potřebuje bodovat. Pomoci by mu k tomu mohla ofenzivní hvězda a zároveň německý reprezentant Deniz Undav.

První prohra pod vedením Larse Friise

Soutěžní neporazitelnost Sparty trvala od poloviny července až do konce září. Svěřenci kouče Larse Friise v pátek večer nestačili na Sigmu Olomouc, aktuálně čtvrtý tým Chance Ligy. O osudu utkání rozhodly individuální chyby v obraně, kterých se kromě Martina Vitíka dopustil také Jaroslav Zelený. Ani přesný zásah střídajícího Ermala Krasniqiho z nastaveného času druhého dějství k bodovému zisku nestačil. V úterý se letenští pokusí toto zaváhání dočinit, rádi by naopak navázali na výkon z utkání se Salzburgem.

Stuttgart vs Sparta Praha kurzy

Na vítězství Stuttgartu si můžete vsadit v kurzu 1.45, na remízu v kurzu 4.90 a na výhru Sparty v kurzu 6.30. Favorizace německého celku je pochopitelná, podle renomovaného serveru Transfermarkt je hodnota Stuttgart více než trojnásobná.

Tip na sázení – Sparta nepohraje

Očekáváme, že celek z hlavního města České republiky v německé metropoli neprohraje a odveze si minimálně bod. Jedná se o zápas nejprestižnější klubové soutěže, motivace tedy rozhodně nebude chybět ani jednomu mužstvu. Týmy se utkaly v minulosti pouze jednou, a to před rokem v rámci zimní přípravy. Sparta tehdy zásluhou gólu Tomáše Čvančary zvítězila nejtěsnějším možným rozdílem.

Tip na sázeníKurz FortunaKurz Betano
Sparta dá alespoň jeden gól1.431.50
V prvním poločase padnou alespoň 2 góly2.112.08
Sparta neprohraje2.592.90

300 Kč + až 50.000 Kč od Fortuny

Za kolik si zahraješ tolik dostaneš

Vsadit si
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.
Betano
Fortuna
Synottip
Kingsbet
Tipsport
Merkurxtip
Sazka
Chance

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislostHrajte zodpovědně. 18+ | Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Reklama
Betano
Fortuna
Synottip
Kingsbet
Tipsport
Merkurxtip
Sazka
Chance

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislostHrajte zodpovědně. 18+ | Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Oblíbené