Spojte se s námi


Různé

Sinner vs Lehečka kurzy a preview: ATP Peking 500

Publikováno

dne

V pondělí ráno se v čínském Pekingu odehrají čtvrtfinálové zápasy. Své zastoupení v nich bude mít i Česká republika, neboť dojde na souboj Sinner vs Lehečka. Sázkové kanceláře poměrně jednoznačně favorizují italského tenistu, na jehož vítězství si u Betana můžete vsadit v kurzu 1.12. Zápas se odehraje v pondělí 30. září v ranních hodinách, přičemž nezačne dříve než ve 4:00. Utkání v přímém přenosu odvysílá televizní stanice Premier Sport 1, v podobě live streamu ho nabídnou také Tipsport TV, Chance TV, Fortuna TV a Betano TV.

Jannik Sinner profil
Sinner
Zář 30, 2024 13:00
Více než 18.5 gamu
Jiří Lehečka, ATP
Lehečka

350 Kč zdarma s promo kódem: BIGPROMOCZ

dalších 3000Kč za vklad + free spiny

VYUŽÍT PROMO KÓD
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.
  • Jannik Sinner ztratil set v obou předchozích zápasech
  • Jiří Lehečka si poradil se dvěma Španěly
  • Zápas se odehraje v pondělí 30. září a v přímém přenosu odvysílá televizní stanice Premier Sport 1

Sinner vs Lehečka kurzy

Na vítězství Jannika Sinnera si můžete vsadit v kurzu 1.12, naopak na triumf českého tenisty se nabízí vysoký kurz 6.50. Favorizace světové jedničky zřejmě nikoho nepřekvapí, Ital má totiž na svém kontě letos více titulů než prohraných zápasů.

Jannik Sinner profil
Sinner Náš tip
Jiří Lehečka, ATP
Lehečka

Sinner vs Lehečka

Očekáváme, že český reprezentant vyhraje alespoň jeden set. Ital se v Pekingu rozhodně nenachází v optimální formě, navíc se znovu začal řešit jeho březnový přestupek na turnaji v Indian Wells. Antidopingová agentura WADA pro něj požaduje až dvouletý trest, což by se mohlo projevit na jeho psychickém rozpoložení.
Lehečka vyhraje alespoň set
Doba trvání - více než 99.5 minut

300 Kč + až 50.000 Kč od Fortuny

Za kolik si zahraješ tolik dostaneš

Vsadit si
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Sinner s obrovským náskokem

Jannik Sinner se momentálně nachází v čele žebříčku ATP, přičemž na svého nejbližšího pronásledovatele má více než čtyřtisícový náskok. Jeho plány by ale výrazně mohl narušit dvouletý zákaz od antidopingové agentury WADA. V Pekingu se třiadvacetiletý tenista nenachází v ideální formě, s Jarrym i Safiullinem totiž ztratil úvodní sadu. Následně se mu ale podařilo utkání otočit a dovést ho do vítězného konce.

Lehečka opět na vítězné vlně

Po neúspěšném Davis Cupu najel Jiří Lehečka opět na vítěznou vlnu. V hlavním městě Číny vyzrál na dva Španěly, po Martinezovi si poradil také s Bautistou-Agutem. Aktuálně jíž šestatřicetiletého tenistu porazil poprvé v kariéře, přičemž se jednalo již o čtvrtý vzájemný duel. Pokud se bude moci rodák z Kněžmostu opřít o svůj servis, mohl by potrápit i letošního šampiona Australian Open či US Open.

Kde sledovat zápas Sinner vs Lehečka

Zápas se odehraje v pondělí 30. září v ranních hodinách, přičemž nezačne dříve než ve 4:00. Utkání v přímém přenosu odvysílá televizní stanice Premier Sport 1, v podobě live streamu ho nabídnou také Tipsport TV, Chance TV, Fortuna TV a Betano TV.

Informace a kurzy k zápasu Sinner vs Lehečka
Kdy:30. září 2024 (cca 4:00)
Kde:Peking (Čína)
Soutěž:ATP Peking 500
Kurzy Betano: 1.12 vs 6.50
H2H:2 – 0
Kde sledovat:Premier Sport 1, Tipsport TV, Chance TV, Fortuna TV, Betano TV
Betano
Fortuna
Synottip
Kingsbet
Tipsport
Merkurxtip
Sazka
Chance

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislostHrajte zodpovědně. 18+ | Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Reklama
Betano
Fortuna
Synottip
Kingsbet
Tipsport
Merkurxtip
Sazka
Chance

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislostHrajte zodpovědně. 18+ | Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Oblíbené