Spojte se s námi


Bundesliga

Bayern počítá po šlágru kola samé ztráty! Jak vypadá Harry Kane a jeho zranění? Češi do zápasu nezasáhli

Šlágr sobotního programu Bundesligy mezi Bayernem Mnichov a Leverkusenem skončil remízou 1:1. Ztráty počítá především mnichovský velkoklub, který řeší zranění nejlepšího střelce. Harry Kane totiž opustil hřiště předčasně. Češi do utkání vůbec nenastoupili.

Publikováno

dne

Šlágr sobotního programu Bundesligy mezi Bayernem Mnichov a Leverkusenem skončil remízou 1:1. Ztráty počítá především mnichovský velkoklub, který řeší zranění nejlepšího střelce. Harry Kane totiž opustil hřiště předčasně. Češi do utkání vůbec nenastoupili.

350 Kč zdarma s promo kódem: BIGPROMOCZ

dalších 3000Kč za vklad + free spiny

VYUŽÍT PROMO KÓD
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.
  • Šlágr Bundesligy mezi Bayernem a Leverkusenem skončil 1:1
  • V utkání se zranil Harry Kane, má bolavý levý kotník
  • Do utkání na straně hostí vůbec nezasáhli Češi Kovář a Schick

Větší zápas v této sezoně neexistuje. Úřadující mist z Leverkusenu přicestoval na půdu nejúspěšnějšího týmu Bundesligy, který navíc Lékárnící sesadili z trůnu po dlouhých jedenácti letech. V Mnichově z toho byla remíza 1:1.

Větší ztráty ale počítá Bayern. Nejenom, že na vlastním stadionu přišel o dva body, ale také o kanonýra Harry Kanea. Kapitán anglické reprezentace odešel ze hřiště v 86. minutě, kdy se domácí hnali za rozhodujícím gólem. Nahradil ho Thomas Müller.

Nešťastná událost se stala po souboji s Amine Adlim. Jedenatřicetiletý střelec zůstal ležet na zemi a držel se za levý kotník. To je místo, které Kaneovi dělalo opakovaně problémy ještě během jeho angažmá v londýnském Tottenhamu.

Harry Kane má bolavý kotník

Rozsah zranění se teprve bude zjišťovat, ale Angličan odešel ze hřiště po svých, i když znatelně kulhal. Utkání, ve kterém vedli hosté zásluhou Andricha, tak Kane dokoukal na lavičce náhradníků. Na vyrovnání Pavloviče ale už nikdo nenavázal.

„Pokud Harry odejde předčasně ze hřiště, tak se určitě něco stalo. Kulhal a nevypadal dobře. Od lékařů už jsem ale slyšel, že to zřejmě nebude nic vážného,“ cituje web kicker.de pozápasová slova sportovního ředitele Bayernu Maxe Eberla.

„Bylo to dost bolestivé,“ hlásil sám Kane hned po zápase. Jak to tedy vypadá, starost o jednoho z nejlepších střelců starého kontinentu byla předčasná. Nedělní vyšetření ukáže, jestli Kane nastoupí už do středečního utkání Ligy mistrů s Aston Villou.

Případná absence Kanea by pro Bayern byla zlou zprávou. Angličan totiž stihl v této sezoně ve všech soutěžích už nastřílet deset gólů a přidat čtyři asistence. Potřeboval přitom pouze sedm utkání. Češi v barvách Leverkusenu (Kovář a Schick) od utkání nezasáhli.

Zdroj: kicker.de

Reklama

Oblíbené