Spojte se s námi


Chance Liga

Emoce, dvě červené karty, Viktoria opět ztrácí! Mladá Boleslav si z Plzně odváží důležitý bod

Po prohře se Slavií Praha přišla další ztráta pro Plzeň. V neděli odpoledne se o ní postaral účastník Konferenční ligy Mladá Boleslav. Po brance Prince Adua hlavičkou se z dorážky v závěru první půle prosadil aktuálně asi nejlepší hráč Středočechů Tomáš Ladra.

Publikováno

dne

Po prohře se Slavií Praha přišla další ztráta pro Plzeň. V neděli odpoledne se o ní postaral účastník Konferenční ligy Mladá Boleslav. Po brance Prince Adua hlavičkou se z dorážky v závěru první půle prosadil aktuálně asi nejlepší hráč Středočechů Tomáš Ladra.

350 Kč zdarma s promo kódem: BIGPROMOCZ

dalších 3000Kč za vklad + free spiny

VYUŽÍT PROMO KÓD
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.
  • Mladá Boleslav uhrála v Doosan Aréně jeden bod
  • I přes červenou kartu hostů se Plzni nepodařilo vstřelit branku
  • Za domácí se gólově prosadil Prince Adu, v dresu Mladé Boleslavi vyrovnal Tomáš Ladra

Nedělní program nám přinesl utkání držitele 14. místa v Evropské lize proti Mladé Boleslavi. Tu v tomto týdnu bude čekat první utkání Konferenční ligy, na venkovní půdě vyzve FC Noah.

Před utkáním byl jednoznačným favoritem domácí tým, který odehrál v týdnu velice dobrý zápas s Frankfurtem. Před utkáním 10. kola Chance Ligy mezi fanoušky nebyl pochyb o tom, že dnes hráče z města automobilů porazí. Sami se ale přesvědčili o tom, že Mladá Boleslav byla takticky velmi dobře připravená.

Viktoriány sice po krásném hlavičkovém zakončení poslal do vedení ghanský útočník Prince Adu. V závěru ale uspaný výkon domácích potrestal Tomáš Ladra. Neuvěřitelná rána Patrika Vydry se odrazila od břevna před absolutně volného Ladru.

Jeho forma v této sezóně je zatím skvělá a především jeho herní projev. V kvalifikačních zápasech Konferenční ligy byl klíčovým hráčem Mladé Boleslavi a za všechny zápasy si připsal dokonce dva vstřelené góly z přímých kopů.

Plzeň hrála přesilovou hru

V druhém poločase se opravdu děly věci, a to hlavně ty červené. Hned ve 49. minutě inkasoval Denis Donát červenou kartu a oslabil tak středočeský tým.

I přes to se Mladé Boleslavi dařilo kombinovat a v několika chvílích i přehrávat plzeňské hráče. Krásnou střelu vyslal na branku opět Ladra, ale dobrým zákrokem ji zlikvidoval Jedlička.

I přes oslabení hostů se vlastně moc nedalo říci, že by Plzeň byla lepším týmem. V některých pasážích tomu mohlo být i naopak. Viktoria si sice vytvořila tlak, většinou z toho ale prakticky nebylo nic velmi nebezpečného.

Celé toto neúspěšné snažení vyústilo v červenou kartu Lukáše Červa, který při odehrání balónu nešťastně došlápnul na nohu Dominika Kostku. VAR o několik okamžiků později spojil s hlavním rozhodčím Nehasilem, který po zhlédnutí videa udělil červenou kartu.

Nutno dodat, že Červovi se vyloučení vůbec nelíbilo, což při odchodu do kabin doprovodil peprnými slovy a nakopnutím vchodu do šaten. V závěrečných minutách se tedy síly na hřišti vyrovnaly a pro Plzeň to byl chvílemi velký problém.

Nic zásadního už se však do konce utkání nestalo. Matouš Trmal spolu se svou precizní obranou zajistil Mladé Boleslavi důležitý bod. Pro plzeňské to už je čtvrtá ztráta v této sezóně a třetí remíza. Viktorii aktuálně dělí od čtvrtého Baníku Ostrava pouze jeden bod.

Zdroj: O2TV Fotbal, FC Viktoria Plzeň, Chance Liga, X

Reklama

Oblíbené