Spojte se s námi


Fotbal

Ladislav Krejčí nastoupil v základu a odehrál kompletních 90 minut. Gironě pomohl k zisku bodu

Výkon Ladislava Krejčího v Lize mistrů proti PSG mu vypomohl ke sbíraní dalších zkušeností v základní sestavě. Bývalý kapitán Sparty si v neděli připsal další start, a to proti Celtě Vigo. Girona remizovala 1:1, Krejčí tedy pomohl k zisku jednoho bodu.

Publikováno

dne

Výkon Ladislava Krejčího v Lize mistrů proti PSG mu vypomohl ke sbíraní dalších zkušeností v základní sestavě. Bývalý kapitán Sparty si v neděli připsal další start, a to proti Celtě Vigo. Girona remizovala 1:1, Krejčí tedy pomohl k zisku jednoho bodu.

350 Kč zdarma s promo kódem: BIGPROMOCZ

dalších 3000Kč za vklad + free spiny

VYUŽÍT PROMO KÓD
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.
  • Ladislav Krejčí odehrál proti Celtě Vigo kompletních 90 minut
  • Girona i díky jeho výkonu remizovala 1:1 a získala cenný bod za remízu
  • Za Katalánce se trefil Yangel Herrera, za domácí vyrovnal Iago Aspas

Atraktivní utkání především pro české fanoušky nám nabídlo možnost opět sledovat bývalého kapitána pražské Sparty v základní sestavě. Krejčí se v Gironě relativně ze začátku trápil, moc nehrál a spíše zahříval lavičku.

Z ničeho nic ale dostal příležitost v zápase Ligy mistrů proti slavnému PSG. Tu pořádně chytil za pačesy a předvedl se ve velkém měřítku. Highlightem celého utkání bylo, když zabránil samostatnému úniku Dembelého.

Od tohoto zápasu se poté v základní sestavě objevil ještě jednou, a to konkrétně proti Valencii. Girona v tomto zápase prohrála 0:2, nicméně Krejčí i přes prohru své povinnosti plnil dobře a znovu se tak představil v dobrém světle.

V neděli nastoupil do důležitého utkání proti klubu Celta Vigo, odehrál celý zápas a zaznamenal velmi kladné hodnocení. Ve 38. minutě poslal Gironu do vedení Yangel Herrera, kterého za obranou našel parťák českého hráče Daley Blind.

Krejčí pomohl Gironě k zisku bodu

Krejčí za celý zápas zablokoval 1 střelu a celkem 7 balón§ vyčistil z pokutového území. Celkově se ale jednalo o velice vyrovnané utkání, které mohl na svou stranu strhnou kdokoliv a kdykoliv.

81. minuta přinesla vyrovnání v podání Iaga Aspase, jenž si krásnou střelou zpoza vápna vychutnal skórování na domácí půdě a připsal si v této sezóně už pátou branku.

Celta Vigo ještě ke konci zápasu dokázala vyvinout tlak, který ale nedokázala proměnit v další přesný zásah. Závěrečný hvizd následně rozhodl o tom, že se na Estadiu Abanca-Balaídos budou body dělit.

Obrana Girony totiž v závěru zápasu dobře pracovala a byla na vše připravená. Duel i zásluhou Ladislava Krejčího tedy skončil 1:1, hráčem zápasu se stal Iago Aspas.

Gironu teď čeká utkání v soutěži milionářů proti Priskeho Feyenoordu a dojde tak k setkání bývalých členů pražské Sparty.

Zdroj: Nova Sport, Girona FC, X

Reklama

Oblíbené