Spojte se s námi


Evropská liga

Hrdina Plzně! Jemelka zajistil Viktorii cenný bod ve Frankfurtu. Tohle byl můj životní gól, jsem na tým pyšný, prohlásil

Viktoria Plzeň zapsala na hřišti Eintrachtu Frankfurt opravdu skvělý výsledek. Ačkoliv už to vypadalo, že Západočeši odjedou z Německa s porážkou 1:3, nakonec v závěrečných minutách dosáhli díky dvěma gólům na remízu. Tu vystřelil Václav Jemelka, pro kterého to byl životní gól.

Publikováno

dne

Viktoria Plzeň zapsala na hřišti Eintrachtu Frankfurt opravdu skvělý výsledek. Ačkoliv už to vypadalo, že Západočeši odjedou z Německa s porážkou 1:3, nakonec v závěrečných minutách dosáhli díky dvěma gólům na remízu. Tu vystřelil Václav Jemelka, pro kterého to byl životní gól.

350 Kč zdarma s promo kódem: BIGPROMOCZ

dalších 3000Kč za vklad + free spiny

VYUŽÍT PROMO KÓD
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.
  • Viktoria Plzeň v rámci prvního zápasu ligové fáze Evropské ligy remizovala ve Frankfurtu 3:3
  • Vyrovnávací gól vstřelil v závěru druhého poločasu Václav Jemelka
  • V rozhovoru po zápase sám přiznal, že to byl jeho životní gól

České kluby zatím opravdu válí. Svá utkání zvládla vítězně obě pražská „S“, Plzeň nyní do koeficientu přispěla dalšími body za vskutku velmi cennou remízu. Ta se mimochodem ještě před startem zápasu na půdě čtvrtého týmu Bundesligy nečekala.

Viktoriáni to ale opět zvládli se ctí a ukázali, že na české kluby si musí dát ostatní evropští konkurenti velký pozor. Varování ze strany klubů Chance Ligy už ale bylo více než dost. Vždyť kdo čekal, že například Baník ještě v předkole Konferenční ligy přehraje Kodaň?

Nedávná hladká výhra Sparty nad Salzburgem pak byla asi dosud největším ukazatelem toho, že týmy z Česka jsou na evropské boje připravené.

A ukázala to i Plzeň ve Frankfurtu. O závěrečný finiš se postaraly především standardní situace a dlouhá autová vhazování Sampsona Dweha.

Nejprve se prosadil svou premiérovou trefou za Plzeň Prince Adu a závěrečnou euforii nakonec přivolal nečekaný hrdina Václav Jemelka.

Jemelka o svém životním gólu…

„Moc gólů nedávám, ani jsem poslední dobou nechodil na standardky. Jsem za ten gól strašně rád, protože první inkasovaný gól šel za mnou. Mám radost, že jsme urvali bod,“ řekl Jemelka novinářům v rozhovoru po zápase.

„Tohle byl můj životní gól. Díky asistenci i životní zápas. Jsem pyšný na celý tým, že jsme to za stavu jedna tři nezabalili a dotáhli zápas do remízy. Cítili jsme šanci, soupeř nás úplně nedrtil,“ pokračoval autor vyrovnávacího gólu proti Frankfurtu.

„Samozřejmě jsem rád, že mám formu a že se mi daří. Trenér mi věří. Hodně také pomohlo, že někteří kluci byli na začátku přípravy zranění, takže dostat se do sestavy bylo trochu lehčí. Zatím se cítím dobře a věřím, že to tak bude pokračovat,“ dodal a připomněl zároveň své nedávné zranění a návrat do sestavy.

Zdroj: FC Viktoria Plzeň, Sport.cz

Reklama

Oblíbené