Spojte se s námi


Evropská liga

Musíme být připraveni na 100 procent, burcuje Holeš před Ludogorcem. Jak okomentoval zranění Ogbua nebo hvězdy Razgradu?

Není to Liga mistrů, Slavia však má před sebou v rámci Evropské ligy několik velmi zajímavých zápasů. Ve středu večer se utká s bulharským Ludogorcem. Co před utkáním řekl Tomáš Holeš a jak okomentoval ztrátu Igoha Ogbua?

Publikováno

dne

Není to Liga mistrů, Slavia však má před sebou v rámci Evropské ligy několik velmi zajímavých zápasů. Ve středu večer se utká s bulharským Ludogorcem. Co před utkáním řekl Tomáš Holeš a jak okomentoval ztrátu Igoha Ogbua?

300 Kč + až 50.000 Kč od Fortuny

Za kolik si zahraješ tolik dostaneš

Vsadit si
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.
  • Pražská Slavia má před sebou důležitý zápas na půdě Evropské ligy
  • Ve středu večer se totiž utká s bulharským Ludogorcem
  • O kvalitách soupeře v předzápasovém rozhovoru promluvil Tomáš Holeš

Sešívaní půjdou do utkání s aktuálním lídrem bulharské nejvyšší soutěže bez své tradiční opory v zadních řadách. Zraněný je totiž momentálně Igoh Ogbu, přičemž pro Slavii je to pochopitelně nemalá ztráta, jak už před zápasem uvedl Tomáš Holeš.

„Zranění Igoha je hodně nepříjemná věc. Při zápase jsem u něj byl jeden z prvních a viděl jsem, jak se tváří. Nebylo to nic příjemného. Jsem rád, že jsme zápas pro něj zvládli, vítězství věnujeme jemu.

Přišel tam místo něj Zimič a dokázal ho nahradit. Bylo dobré, že jsme na to zareagovali, ale hrozně nás to mrzí. Igoh hrál ve velké formě, nevynechal ani minutu, ale věřím, že ho dokážeme zastoupit, než se vrátí.“

Pravdou je, že Slavia sice nezvládla boj s Lille o Ligu mistrů, na druhou stranu ale může na půdě Evropské ligy zazářit. Ostatně podobně jako v minulém roce, kdy ale nakonec výsledkově nestačila na AC Milán.

V rámci prvního klání ligové fáze tohoto ročníku Evropské ligy se Pražané střetnou s Ludogorcem. Tedy s klubem, jenž dominuje bulharské nejvyšší soutěži už 13 let v řadě. Nutno ale dodat, že Parva liga je svou kvalitou slabší než Chance Liga.

Holeš o hvězdách Ludogorce

Zkušený Holeš nicméně i přesto ví, že se on i jeho spoluhráči musí připravit na sto procent. Přece jen, Razgrad má ve svém kádru například Kwadwo Duaha, jenž skóroval za Švýcary i na letošním Euru. V týmu je také několik Brazilců.

„Je to vysoký, silný a hodně gólový útočník. Budeme si na něj muset dát pozor, ale mě se tyhle typy útočníků paradoxně brání líp než ti menší, rychlejší a techničtější. Tohle by mi mohlo víc sedět, než když na mě hraje typově třeba Kvaratskhelia,“ zmínil Holeš.

„Takové typy hráčů se mi brání hůř. Jsou to šikovní fotbalisti, umí jeden na jednoho, to je jejich přednost. Je náročné je bránit, protože takových soubojů je pak hodně. Stačí jeden prohrát a může z toho být gól. Musíme si navzájem pomoct, zajišťovat se, aby tam byl i druhý. Musíme si s tím poradit,“ doplnil.

Zdroj: SK Slavia Praha, X

Reklama

Oblíbené