Spojte se s námi


Hokej

Skvělá zpráva. Česká hokejová reprezentace prodloužila kontrakt s legendou, realizační tým se nemění, řeší se jen náhrada za Nedvěda

Česká hokejová reprezentace v úterý oznámila fanouškům dobrou zprávu. Realizační tým, který dovedl Českou republiku ke zlaté medaili na letošním domácím mistrovství světa, se nemění. Hledá se jen náhrada za generálního manažera Petra Nedvěda.

Publikováno

dne

Česká hokejová reprezentace v úterý oznámila fanouškům dobrou zprávu. Realizační tým, který dovedl Českou republiku ke zlaté medaili na letošním domácím mistrovství světa, se nemění. Hledá se jen náhrada za generálního manažera Petra Nedvěda.

300 Kč + až 50.000 Kč od Fortuny

Za kolik si zahraješ tolik dostaneš

Vsadit si
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.
  • Realizační tým hokejové reprezentace se nemění
  • Novou smlouvu podepsal asistent trenéra Marek Židlický
  • Šéf Českého hokeje Alois Hadamczik má z podpisu radost

Letos se konečně podařilo prolomit dlouhé čekání na zlatou medaili na mistrovství světa a Česká republika měla velké důvody k oslavám. Trenér Radim Rulík s asistenty Jiřím Kalousem, Tomášem Plekancem, Markem Židlickým a trenérem brankářů Ondřejem Pavelcem odvedli vynikající práci.

Zatímco o budoucnosti Kalouse, Plekance i Pavelce již bylo delší dobu jasno, nevědělo se, jak to bude s Židlickým. Bývalý skvělý obránce s více než 800 starty v NHL a mistr světa z roku 2005 o dalším působení u reprezentace přemýšlel.

Český hokej ovšem v úterý odpoledne informoval o tom, že Židlický u realizačního týmu zůstává a Rulík tedy bude mít po ruce stále stejné kolegy.

„Chtěl bych navázat na úspěch z mistrovství světa tak, abychom do nové sezony vstoupili pravou nohou a pokračovali v co nejlepších výsledcích,“ cituje jej server Hokej.cz.

Z podpisu má radost i prezident Českého hokeje Alois Hadamczik. „Byl součástí vítězného týmu letošního MS a je určitě jednou z vůdčích osobností celého týmu. Proto jsem rád, že jsme naši další spolupráci potvrdili podepsáním smlouvy,“ nechal se slyšet.

Reprezentace řeší jen nástupce Petra Nedvěda

Na začátku září však bylo oznámeno, že na své pozici generálního manažera české hokejové reprezentace končí na vlastní žádost Petr Nedvěd. Od té doby se řeší, kdo jej nahradí. Oficiálně stále není nic dotaženo. Nejvíce se ale skloňuje jméno Martina Havláta, jenž byl asistentem Petra Nedvěda.

Rulík a spol. budou rozhodně chtít na letošní úspěch navázat v příštím roce. Program MS v roce 2025 je už nyní jasný. Světový šampionát hostí Švédsko a Dánsko.

Zdroj: Český hokej

Reklama

Oblíbené