Spojte se s námi


Fotbal

Přestupová bomba! Messi učinil zásadní rozhodnutí, chce opustit Inter Miami. Kam povedou jeho další kroky?

Lionel Messi opustí Inter Miami! Slavný Argentinec podle posledních zpráv učinil zásadní rozhodnutí. Po konci smlouvy v prosinci roku 2025 odejde z americké MLS, přičemž už má vyhlédnuté nové angažmá. Kam povedou jeho další kroky?

Publikováno

dne

Lionel Messi opustí Inter Miami! Slavný Argentinec podle posledních zpráv učinil zásadní rozhodnutí. Po konci smlouvy v prosinci roku 2025 odejde z americké MLS, přičemž už má vyhlédnuté nové angažmá. Kam povedou jeho další kroky?

350 Kč zdarma s promo kódem: BIGPROMOCZ

dalších 3000Kč za vklad + free spiny

VYUŽÍT PROMO KÓD
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.
  • Lionel Messi opustí Inter Miami
  • Slavný Argentinec po konci smlouvy v roce 2025 odejde z americké MLS
  • Údajně už má vyhlédnuté nové angažmá

Messi přišel do Interu Miami v červenci roku 2023 a zcela logicky se ihned stal jednou z největších hvězd MLS. Hvězdný Argentinec prakticky po celou dobu své fotbalové kariéry je zvyklý překonávat nejrůznější rekordy.

A právě v tomto kontextu navázal na své evropské působení také v Americe. Zrovna nedávno se Messi stal hráčem, který nejrychleji zaznamenal 15 branek a 15 asistencí. Na to potřeboval pouhých 19 zápasů.

Stále navíc může bojovat o post nejlepšího střelce sezóny. Messi každopádně byl jedním z klíčových mužů, který změnil klub k nepoznání. Před jeho podpisem se Inter ve Východní konferenci trápil, nyní však vede tabulku MLS.

Rodák z Rosaria už dříve poznamenal, že Inter bude jeho posledním klubem v rámci jeho bohaté kariéry. Jak to ale dle posledních zpráv vypadá, Messi se s ohledem na angažmá v Miami blíží do cíle.

Britský deník The Mirror informuje o tom, že se Messi údajně rozhodl, že americký celek opustí. Ovšem ne hned, nýbrž po konci smlouvy, tedy na konci prosince roku 2025. To znamená, že má tato fotbalová legenda před sebou poslední sezónu v MLS.

Messi se chce vrátit zpět do Argentiny!

Podle listu El Nacional se 37letý hráč po vypršení stávající smlouvy přesune do klubu Newell’s Old Boys. Tedy tam, kde s profesionálním fotbalem začal.

Messi už se přitom jednou k možnému návratu do Argentiny vyjádřil. A to v roce 2016, kdy přiznal, že pokud by se do své domoviny vrátil, oblékl by dres Newell’s Old Boys. Otázkou ale je situace v zemi, která se osminásobnému držiteli Zlatého míče delší dobu nelíbila.

Zdroj: El Nacional, The Mirror, Transfermarkt, X

Reklama

Oblíbené