Spojte se s námi


Fotbal

Mbappé a jeho odchod do Realu? Bylo těžké to sledovat, řekl kouč PSG. Enrique také vypíchl jeho pozitivní hráčské vlastnosti

Kylian Mbappé před novým soutěžním ročníkem přestoupil z Paris Saint-Germain do Realu Madrid. Trenér celku z Ligue 1 každopádně nyní prohlásil, že bylo těžké sledovat Mbappého odchod do Španělska. Podle něj je to skvělý fotbalista a úžasný člověk.

Publikováno

dne

Kylian Mbappé před novým soutěžním ročníkem přestoupil z Paris Saint-Germain do Realu Madrid. Trenér celku z Ligue 1 každopádně nyní prohlásil, že bylo těžké sledovat Mbappého odchod do Španělska. Podle něj je to skvělý fotbalista a úžasný člověk.

350 Kč zdarma s promo kódem: BIGPROMOCZ

dalších 3000Kč za vklad + free spiny

VYUŽÍT PROMO KÓD
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.
  • Kylian Mbappé před sezónou přestoupil z PSG do Realu Madrid
  • Trenér Pařížanů nyní přiznal, že bylo těžké sledovat jeho odchod do Španělska
  • PSG by své bývalé hvězdě mělo doplatit 55 milionů eur

Kylian Mbappé válel v dresu Paris Saint-Germain od roku 2018, kdy přestoupil z Monaka. Tehdy za něj vedení francouzského celku dalo 180 milionů eur.

A při zpětném pohledu je jasné, že se Mbappé svému již bývalému celku několikrát vyplatil. Pařížský rodák se s klubem z Parc des Princes radoval ze zisku šesti mistrovských titulů, čtyřikrát ovládl národní pohár, pokaždé se stal nejlepším střelcem Ligue 1.

Jedna trofej však Mbappému doposud utíká, a to konkrétně ušatý pohár pro vítěze Ligy mistrů. I to byl jeden z důvodů, proč se pětadvacetiletý forvard rozhodl přestoupit do Realu.

Tato přestupová sága se táhla vskutku dlouhou dobu. Nakonec však Mbappé v letním přestupovém okně skutečně podnikl svůj transfer do hlavní města Španělska. A jelikož mu na adrese francouzského giganta končila smlouva, odcházel tedy zadarmo.

Současný kouč PSG Luis Enrique nedávno v rozhovoru pro Movistar uvedl, že bylo těžké jeho stěhování do Španělska sledovat. Je totiž velmi těžké najít hráče s Mbappého jedinečnou kombinací talentu a charakteru.

Mbappé? Úžasný hráč a fantastický člověk, má jasno Enrique

„Kylian Mbappe je úžasný hráč a fantastický člověk. Je těžké najít tak výjimečného člověka, jako je on. Je neuvěřitelný. Jen byla škoda, že odešel a připojil se k Realu Madrid,“ řekl Enrique pro Movistar, jehož slova ocitoval také server Madrid Universal.

Enrique také ocenil jeho lidské vlastnosti. Trenér s PSG prý na osobní úrovni s Mbappém nikdy neměl problém. „Je laskavý, prostě úžasný hráč,“ dodal Enrique.

Zdroj: Madrid Universal, X – Fabrizio Romano, Transfermarkt

Reklama

Oblíbené