Spojte se s námi


Chance Liga

Ekpai proti Spartě dohrál! Za loket do obličeje Rosse obdržel po zásluze červenou kartu

Českobudějovické Dynamo šlo do zápasu se Spartou s cílem pokusit se uhrát alespoň bod. Brzy ale inkasovalo a v závěru první půle šlo deseti. Ubong Ekpai šel do souboje s Mathiassem Rossem příliš aktivně a za úder loktem do hlavy obdržel po zásluze červenou kartu.

Publikováno

dne

Českobudějovické Dynamo šlo do zápasu se Spartou s cílem pokusit se uhrát alespoň bod. Brzy ale inkasovalo a v závěru první půle šlo deseti. Ubong Ekpai šel do souboje s Mathiasem Rossem příliš aktivně a za úder loktem do hlavy obdržel po zásluze červenou kartu.

300 Kč + až 50.000 Kč od Fortuny

Za kolik si zahraješ tolik dostaneš

Vsadit si
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.
  • Dynamo hostilo pražskou Spartu
  • V 11. minutě vystřelil hostům vedení Vitík
  • Ekpai v závěru poločasu zamířil předčasně do sprch

Dynamo České Budějovice je hlavním kandidátem na sestup z nejvyšší soutěže. Start sezony týmu kouče Františka Straky příliš nevyšel a o víkendu přicestoval aktuálně nejsilnější ligovým tým – Sparta.

Úřadující mistr v týdnu zdolal v Lize mistrů hladce Salzburg a bylo jasno o tom, že některé opory pošetří. Změn bylo nakonec šest, síla z týmu byla přesto znát. A to už od prvních minut.

Sparta měla několik závarů a v 11. minutě se mohla jít radovat. Kaan Kairinen poslal do vápna přesný centr a ten si skvěle našel Martin Vitík, který umístěnou hlavičku poslal za záda gólmana Viléma Fendricha.

Hra Sparty poté trošku vázla a šanci měli i domácí. Quadri Adediran na Petera Vindahla nevyzrál, Marcel Čermák pár minut na to ano, ale situaci předcházel ofsajd.

Sparta poté bránila spolehlivě a mohla se radovat, i když ne ze vstřelené branky. Krátce před závěrem první půle naskočil na Mathiase Rosse bývalý hráč Plzně či Slavie Ubong Ekpai a sudí mu udělil červenou kartu.

Prvně situaci ohodnotil žlutou, avšak byl přivolán k videu a to prokázalo jasný úder loktem do hlavy v oblasti spánku. Hráči se musí v takových případech chránit a Ekpai zaslouženě zamířil do sprch.

Sparta vyhrála první poločas 1:0 a cílem do druhého je navýšení vedení a poklidný zbytek zápasu. Ostatně už příští pátek hraje s Olomoucí a poté cestuje na další zápas Ligy mistrů na Stuttgart.

Zdroj: Chance Liga

Reklama

Oblíbené