Spojte se s námi


Chance Liga

Jděte do p**ele! nadával Houštecký rozhodčím. Co všechno jim řekl a proč to Slavii podle Trpišovského pomohlo k výhře?

Zdeněk Houštecký je známý bouřlivák. Pro ostrá slova nejde daleko, stejně tak jako se velice rychle naštve. Zároveň ale se každým svým gestem snaží nabudit vlastní tým, což se mu povedlo i tentokrát, i když za cenu červené karty.

Publikováno

dne

Zdeněk Houštecký je známý bouřlivák. Pro ostrá slova nejde daleko, stejně tak jako se velice rychle naštve. Zároveň ale se každým svým gestem snaží nabudit vlastní tým, což se mu povedlo i tentokrát, i když za cenu červené karty.

350 Kč zdarma s promo kódem: BIGPROMOCZ

dalších 3000Kč za vklad + free spiny

VYUŽÍT PROMO KÓD
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Čekalo se, že zápas Slavie s Plzní bude velice napínavý šlágr dvou týmů se skvělou formou. Nakonec bylo už po poločase takřka hotovo, když sešívaní dominovali a dostali se do třígólového vedení.

Nebylo to však o tom, že by Slavia byla extrémně lepší fotbalově a nepůjčila by soupeři míč. Od minulé sezóny se sešívaní ohromně posunuli v intenzitě, rychlosti a hladovosti. Ostatně i to označil trenér Plzně Miroslav Koubek za největší rozdíl oproti loňskému střetnutí v Edenu, které ovládla Viktoria poměrem 2:1.

Přitom Plzeň nezačala špatně, ale ve čtvrté minutě přišel impuls pro sešívané. Douděrův centr do vápna mířil na Chorého, na kterého si lehce položil ruce Dweh, explzeňský útočník spadl a Eden si žádal penaltu.

Nejhořečněji asistent trenéra Zdeněk Houštecký, který létal jako u lavičky jako čertík z krabičky a dožadoval se pokutového kopu. Sudí Dalibor Černý ale penaltu neodpískal a naopak trenérovi Slavie udělil červenou kartu. A za co vlastně? Rozhodčí do zápisu uvedl přesné nadávky od Houšteckého.

„Použití pohoršujících, urážlivých nebo ponižujících výroků nebo gest. Úmyslné opuštění prostoru pro technický doprovod z důvodu projevu nesouhlasu a protestování proti rozhodnutí rozhodčího.

Po udělení červené karty se dopustil urážejících a ponižujících výroků směrem k rozhodčímu: ‚Ty jsi hajzl!‘ a dále směrem ke 4. rozhodčímu: ‚Jděte do pr*ele zm*di, napiš si tam, co chceš!’“ znělo vysvětlení červené karty v zápise o utkání.

Motivace pro tým

Pro Houšteckého se nejednalo o velký trest, jelikož kvůli chybějící licenci stejně nemůže sedět přímo na lavičce a většinou sedává buď vedle ní, nebo v první řadě ve VIP.

Vyslechne si od hlavního trenéra Jindřicha Trpišovského nějaké napomenutí? Uznal, že by se lavička sešívaných měla takových situací vyvarovat, ale jedním dechem Houšteckého pochválil za extra motivaci pro jeho svěřence.

„Ale zároveň nám to emočně pomohlo. Malinko jsme v tu chvíli cítili křivdu a tahle reakce nás pozitivně nastartovala. Hráči znají Houšťu – a tohle je spíš nakoplo,“ dodal Trpišovský na tiskové konferenci.

Zdroj: SK Slavia Praha, LFA

Reklama

Oblíbené