Spojte se s námi


Chance Liga

VIDEO: Buchta překvapil gólmana a vstřelil zajímavý gól z přímého kopu! Baník po prvním poločase remizoval s Teplicemi 1:1

Ostravský Baník v rámci devátého kola Chance Ligy zavítal na hřiště Teplic. A i když Slezané v prvním poločase nejprve prohrávali 0:1, dokázali velmi rychle vyrovnat. Velmi zajímavý gól z přímého kopu totiž vstřelil David Buchta.

Publikováno

dne

Ostravský Baník v rámci devátého kola Chance Ligy zavítal na hřiště Teplic. A i když Slezané v prvním poločase nejprve prohrávali 0:1, dokázali velmi rychle vyrovnat. Velmi zajímavý gól z přímého kopu totiž vstřelil David Buchta.

300 Kč + až 50.000 Kč od Fortuny

Za kolik si zahraješ tolik dostaneš

Vsadit si
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.
  • Baník se v rámci 9. kola Chance Ligy utkal s Teplicemi
  • Oba týmy odešly do kabin za nerozhodného stavu 1:1
  • Zajímavý gól z přímého kopu vstřelil David Buchta

Slezský celek vstoupil do nového soutěžního ročníku poměrně slušně. Hned na úvod sice Chachaři padli s Bohemians 1:2, poté ale předvedl skvělé výkony v Konferenční lize. Mimo to zaznamenal výhru s Jabloncem a Hradcem Králové.

Na Slovácku pak ale Baník prohrál 0:1, ztrátu všech bodů ovšem odčinil hned o týden později doma proti Liberci (2:0). Dva poslední zápasy nedopadly výsledkově ideálně a ani herní projev nebyl ze škatulky povedených.

To chtěli Slezané napravit v Teplicích, dlouhou dobu se ale Na Stínadlech nic moc nedělo. Jednoznačně aktivnější byli fotbalisté Baníku, ani jedna z možných příležitostí ale v síti domácích neskončila.

Teplice měly v prvním poločase prakticky dvě velké šance. Pouze jedna z nich ale skončila za zády brankáře Jakuba Markoviče. Abdallah Gning ve 34. minutě se po střele jednoho ze spoluhráčů dostal k dorážce a uklidil míč do sítě Baníku.

Ten se však nenechal zahanbit a na úvodní gól Teplic velmi rychle odpověděl. A byl to David Buchta, který se postavil k exekuci přímého kopu.

Nutno dodat, záložník Ostravy zajímavým způsobem obstřelil zeď a nakonec překonal i teplického gólmana. Byli to ale domácí, kteří měli v závěru první půle ještě jednu poměrně solidní příležitost.

Jakub Emmer ovšem přestřelil bránu Markoviče. Oba týmy tedy odešly do kabin za nerozhodného stavu 1:1. Po druhém poločase vám standardně přinese reportáž celého utkání.

Zdroj: O2 TV Sport

Reklama

Oblíbené