Spojte se s námi


Chance Liga

Další třaskavý přestup na trase Plzeň-Vršovice? Slavia má na radaru dalšího hráče Viktorie Plzeň

Erik Jirka minulý rok dvěma góly sestřelil Slavii. Nyní by do pražského klubu mohl zamířit jako volný hráč. Po sezoně Jirkovi končí v Plzni platný kontrakt a je dost možné, že po slovenském fotbalistovi sáhne zrovna Slavia.

Publikováno

dne

Erik Jirka minulý rok dvěma góly sestřelil Slavii. Do pražského klubu by mohl zamířit jako volný hráč. Po sezoně Jirkovi končí v Plzni platný kontrakt a je dost možné, že po slovenském fotbalistovi sáhne zrovna Slavia.

350 Kč zdarma s promo kódem: BIGPROMOCZ

dalších 3000Kč za vklad + free spiny

VYUŽÍT PROMO KÓD
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.
  • Erik Jirka minulý rok dvěma góly sestřelil Slavii
  • Do pražského klubu by mohl zamířit jako volný hráč
  • Po sezoně Jirkovi končí v Plzni platný kontrakt a je dost možné, že po slovenském fotbalistovi sáhne zrovna Slavia

Do Plzně přišel Erik Jirka ještě za éry Michala Bílka ze španělského Ovieda. V Plzni aktuálně započal svoji třetí sezonu a právě po téhle sezoně Jirkovi končí s plzeňským celkem platná smlouva. Je tedy možné, že aktuálně třetí celek Chance Ligy opustí.

„Pokud se plzeňské vedení nerozhoupe a nenabídne hráči nový kontrakt, je možné, že Jirka bude po sezoně volným hráčem, což může oživit zájem Slavie. Trenéři ho mají na svém listu stále poměrně vysoko, zvlášť v kombinaci s možným příchodem zdarma by mohl být pro vršovický klub zajímavou alternativou,“ píše iSport.

Erik Jirka figuruje v přestupových cílech Slavie delší dobu

Nyní má o služby Jirky zájem pražská Slavia, která svůj zájem o slovenského fotbalistu neskrývá již delší dobu.

O tom otevřeně mluvil trenér sešívaných Jindřich Trpišovský v listopadu minulého roku po utkaní s Plzní, ve kterém Erik Jirka vstřelil dva góly.

„Tušili jsme, že bude hrát. V létě jsme se jej pokoušeli získat a nepovedlo se to. Ukázal, proč jsme o něj stáli. Jeho síla a dynamika jsou na vysoké úrovni. Měli jsme k němu video, je to výborný hráč. Bohužel jsme jeho náběhy nedokázali eliminovat,“ přiznal tehdy otevřeně slávistický kouč.

Svůj nejlepší výkon v plzeňském dresu ukázal Jirka právě v zmiňovaném zápase v Edenu proti Slavii. Od té doby už to tak slavné nebylo. V minulé sezoně ho totiž trápila svalové zranění, kvůli kterým vynechal hned několik zápasů.

V nové sezoně Jirka začal opět pravidelně hrát a na svém kontě má aktuálně tři přesné zásahy. Další si může připsat již v sobotu večer, když se Plzeň ve šlágru 9. kola Chance Ligy představí právě na půdě pražské Slavie.

Zdroj: iSport, inFotbal

Reklama

Oblíbené