Spojte se s námi


Chance Liga

Hašek je zoufalý, podepište Priskeho! Fanoušci na sociálních sítích živě diskutují o spojení bývalého kouče Sparty s reprezentací

Brian Priske to po domácí prohře 0:4 s Bayerem Leverkusen v prvním zápase Ligy mistrů má ve Feynoordu Rotterdam hodně nahnuté. Někteří fotbaloví příznivci už začali volat po tom, aby jej angažoval český národní tým.

Publikováno

dne

Brian Priske to po domácí prohře 0:4 s Bayerem Leverkusen v prvním zápase Ligy mistrů má ve Feynoordu Rotterdam hodně nahnuté. Někteří fotbaloví příznivci už začali volat po tom, aby jej angažoval český národní tým.

350 Kč zdarma s promo kódem: BIGPROMOCZ

dalších 3000Kč za vklad + free spiny

VYUŽÍT PROMO KÓD
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.
  • Pod Priskem se ve Feyenoordu houpe trenérská židle
  • Jistou budoucnost nemá ani Hašek u české reprezentace
  • Facebookoví diskutéři si přejí, aby národní tým místo Haška vedl Priske

Angažmá dánského stratéga ve Feyenoordu nezačalo vůbec dobře. V nizozemské lize zatím Priskeho svěřenci triumfovali pouze v jednom ze čtyř zápasů, a to na hřišti Zwolle (5:1).

Ve zbývajících třech ligových duelech si úřadující nizozemský mistr připsal pouze 3 body za stejný počet remíz (1:1 s Willemem II, 1:1 s městským rivalem Spartou Rotterdam a 2:2 s Groningenem).

K tomu nyní zmíněný debakl s Leverkusenem. To už je na fandy Feyenoordu příliš, mnoho z nich již teď po pár kolech hlasitě volá po jeho odvolání. Tým podle nich nemá identitu, předvedená hra se jim nelíbí.

Tlak na Priskeho sílí a může se stát, že bude brzy odvolán. Ke kormidlu Feyenoordu Rotterdam přitom dorazil teprve v létě poté, co opustil Spartu Praha, s níž získal 2 ligové tituly v řadě.

Spekulací o jeho odvolání se každopádně ihned začali chytat čeští fotbaloví příznivci, kteří v takovém případě vidí Priskeho coby ideálního kandidáta na post trenéra národního týmu.

Priske k české reprezentaci?

Ten sice vede Ivan Hašek, jemuž byla před pár dny vyslovena důvěra a má plnou podporu svazu. Fanoušci jsou s ním však nespokojení a po nevydařeném Euru a ostudné prohře 1:4 s Gruzií v Lize národů UEFA chtějí jeho hlavu.

„Hašek je zoufalý, k nároďáku by místo něj měl jít Priske,“ napsal na Facebooku pod příspěvkem stránky Sportovní Hlášky uživatel s iniciály FŠ. „Ani jako antisparťan bych se tomuto nápadu vůbec nebránil,“ doplnil ho další diskutér JM.

„Hašek brzo v repre skončí, dal bych Priskemu šanci. Ono to snad může být horší?“ ptá se na sociální síti uživatel VK. K němu se pak přidává spousta dalších diskutérů. Předpoví snad fanoušci budoucí příchod Priskeho k české reprezentaci?

Zdroj: Facebook, Sportovní Hlášky, Ruik

Reklama

Oblíbené