Spojte se s námi


Fotbal

Ostrý start v základní sestavě! Krejčí by měl proti PSG naskočit hned od začátku, bývalého kapitána Sparty čeká těžká zkouška

Gironu čeká ve středu večer v rámci prvního kola hlavní fáze Ligy mistrů velmi těžký zápas na půdě Paris Saint-Germain. Podle francouzských médií by do zápasu proti gigantovi z Ligue 1 měl v základní sestavě naskočit i Ladislav Krejčí.

Publikováno

dne

Gironu čeká ve středu večer v rámci prvního kola hlavní fáze Ligy mistrů velmi těžký zápas na půdě Paris Saint-Germain. Podle francouzských médií by do zápasu proti gigantovi z Ligue 1 měl v základní sestavě naskočit i Ladislav Krejčí.

350 Kč zdarma s promo kódem: BIGPROMOCZ

dalších 3000Kč za vklad + free spiny

VYUŽÍT PROMO KÓD
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.
  • Girona se ve středu večer v rámci úvodního utkání prvního kola ligové fáze Ligy mistrů střetne s PSG
  • Podle francouzských médií by měl už od začátku v základní sestavě naskočit Ladislav Krejčí
  • Bývalý kapitán Sparty zatím v Gironě dostal jen pár minut, těžká ho tak velmi ostrá zkouška

Když Ladislav Krejčí v létě přestoupil z pražské Sparty do Girony, čekalo se víc. A to už od začátku jeho působení v novém angažmá. Přece jen, katalánský celek za bývalého kapitána ACS zaplatil solidní balík peněz.

Konkrétně osm milionů eur. To z Krejčího udělalo třetí nejdražší posilu v historii klubu, více stáli už jen Abel Ruiz a Yaser Asprilla.

Navzdory tomuto faktoru doposud odchovanec Zbrojovky Brno nedostal dostatek herního vytížení, respektive potřebou minutáž. Svůj debut v nejvyšší španělské soutěži si odbyl při remíze 1:1 s Betisem, kdy přišel na závěrečných deset minut.

Následující tři ligové zápasy strávil jen na lavičce náhradníků. Krejčí následně nedostal šanci ani v domácím duelu s Barcelonou, v němž Girona padla poměrem 1:4.

Krejčí by měl proti PSG naskočit v základu

Jak to ale vypadá, do úvodního klání prvního kola hlavní fáze Ligy mistrů už pětadvacetiletý stoper zasáhne. A to nikoliv z lavičky, ba rovnou v základní sestavě.

Ve středu odpoledne o tom informovala francouzská média, v čele s Le Parisien. Girona by podle posledních zpráv měla nastoupit v rozestavení 4-2-3-1, přičemž Krejčí bude pochopitelně ve stoperské dvojici dělat parťáka Daleymu Blindovi.

Krejčí tak sice podle všeho konečně dostává šanci v zahajovací jedenáctce, ovšem zrovna proti PSG půjde o vskutku ostrou zkoušku. Jak se s ní popere, to je prozatím otázkou. Duel začíná ve 21:00, vysílat ho živě bude stanice Nova Sport 5.

Zdroj: Le Parisien, Mundo Deportivo, X – Sparťanské Zprávy

Reklama

Oblíbené