Spojte se s námi


Chance Liga

Přestup do zahraničí definitivně smeten ze stolu! Kpozo zůstává v Baníku, na Bazalech podepsal novou smlouvu

Potenciální přestup do zahraničí je aktuálně definitivně smeten ze stolu. Patrick Kpozo měl v létě konkrétní nabídku z ruského Krasnodaru, nyní však na Bazalech podepsal novou smlouvu. Baník o tom informoval na svém oficiálním webu.

Publikováno

dne

Potenciální přestup do zahraničí je aktuálně definitivně smeten ze stolu. Patrick Kpozo měl v létě konkrétní nabídku z ruského Krasnodaru, nyní však na Bazalech podepsal novou smlouvu. Baník o tom informoval na svém oficiálním webu.

300 Kč + až 50.000 Kč od Fortuny

Za kolik si zahraješ tolik dostaneš

Vsadit si
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.
  • Patrick Kpozo podepsal na Bazalech prodloužení smlouvy
  • Ostravský Baník to ve středu odpoledne oficiálně potvrdil
  • Ghanský bek bude oblékat modrobílý dres do konce roku 2026

Patrick Kpozo po příchodu z Ghany do Evropy strávil několik let ve Skandinávii. Oblékl dres norského Tromsø, poté působil ve Švédsku, konkrétně v AIK, Östersundu nebo IFK Luleå.

Právě Östersund byl jeho poslední skandinávskou štací, než v lednu roku 2022 zamířil do Sheriffu Tiraspol. S moldavským klubem dvakrát získal mistrovský titul, plus také domácí pohár. Jeho služby si tak v červenci minulého roku vyhlédl ostravský Baník.

V jeho dresu doposud odehrál celkem 42 soutěžních klání s bilancí 3+5. Velmi platný je Kpozo především v nové sezóně, kdy byl například u obou zápasů s Kodaní.

Díky výkonům podaným na hřišti se etabloval jako člen základní sestavy a díky solidní prezentaci ostravského celku v pohárech o něj byl zájem ze zahraničí. Získat jej konkrétně chtěl ruský FK Krasnodar. 

Ghanský bek poté na sociální sítě napsal, že tohoto neuskutečněného transferu lituje. „Bohužel to někdy nevyjde, i když hráči mají nabídky a chtějí je přijmout,“ napsal Kpozo, jehož slova už dříve ocitoval server iSport. Po velké kritice fanoušků slezského celku raději svůj příspěvek smazal.

Kpozo prodloužil smlouvu do roku 2026

Nyní je každopádně jasné, že Kpozo zůstane na Bazalech minimálně další dva roky. Baník si jeho služby pojistil do konce roku 2026. Sedmadvacetiletý hráč se etabloval jako člen základní sestavy, přičemž dostává pravidelnou minutáž.

„Patrick si nadále drží svou odpovídající výkonnost, takže je předpoklad, že bude i nadále platným hráčem. V Baníku je navíc spokojený. Proto jsem velmi rád, že jsme se na pokračování spolupráce dohodli,“ uvedl sportovní ředitel klubu Luděk Mikloško na oficiálních stránkách FCB.

Zdroj: FC Baník Ostrava, X

Reklama

Oblíbené