Spojte se s námi


Bojové sporty

Mike Tyson se připravuje na zápas s youtuberem Jakem Paulem: V 58 letech je to jiné. Je těžké vůbec chodit, ale chci vědět, za co ještě stojím. Co je jeho motivace?

Legendární Mike Tyson se připravuje na další velkou bitvu. V 58 letech bude čelit teprve 27letého youtuberovi Jakeu Paulovi, který už má na kontě několik zajímavých skalpů. Jak na tom ale kdysi hvězdný boxer vůbec je?

Publikováno

dne

Legendární Mike Tyson se připravuje na další velkou bitvu. V 58 letech bude čelit teprve 27letého youtuberovi Jakeu Paulovi, který už má na kontě několik zajímavých skalpů. Jak na tom ale kdysi hvězdný boxer vůbec je?

300 Kč + až 50.000 Kč od Fortuny

Za kolik si zahraješ tolik dostaneš

Vsadit si
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.
  • Mike Tyson před sebou má další zápas
  • Světovou legendu vyzve youtuber Jake Paul
  • Jakou má bývalý šampion motivaci?

Nepotřebuje peníze, nemusí nikomu nic dokazovat, přesto se Mike Tyson ve svých 58 letech postaví do dalšího boxerského zápasu. Utká se s 27letým youtuberem Jakem Paulem, který se v boxu utkal s bývalými hvězdami UFC Natem Diazem, Benem Askrenem, Tyronem Woodleym, Mikem Perrym nebo Andersonem Silvou.

Proti influencerům a MMA bojovníkům z nižších váhových divizí to Paulovi šlo, když však jedinkrát čelil skutečnému a především stále aktivnímu boxerovi Tommymu Furymu, bratru hvězdného Tysona Furyho, tak prohrál.

Je tak otázkou, co od zápasu čekat. Stále se spekuluje o tom, jak na tom po zdravotní stránce Iron Mike je. Občas se objevují videa, která zpochybňují jeho zdraví. Na druhou stranu vídáme i videa, kde naopak Tyson působí, jako kdyby byl stále blízko nejlepší formy.

Nutno však zmínit, že k zápasu mělo dojít už 20. července. Nyní se počítá s termínem 15. listopadu. Duel proběhne na AT&T Stadium v Arlingtonu v Texasu, kde jsou doma Dallas Cowboys, slavný tým NFL. Souboj živě odvysílá Netflix.

Mike Tyson promluvil o své motivaci

Kromě toho, co od zápasu čekat, se fanoušci pozastavují i nad tím, jakou motivaci vlastně Mike Tyson má. To se boxerská legenda pokusila vysvětlit v nedávném rozhovoru při galavečeru Cage Wars 67 v New Yorku.

Jak sám podotknul, peníze to rozhodně nejsou, byť podle Jakea Paula si přijde zhruba na 40 milionů dolarů, což však Iron Mike bagatelizoval. „Finančně mi to život nezmění. Jsem muž, chci jít do boje, chci se vystavit riziku. Chci vědět, kdo jsem, a chci vědět, za co ještě stojím,“ cituje 58letého veterána MMA Junkie.

„Chci bojovat před celým světem. Je to pro mě vše, je to věc, kterou jsem dělal od svých 14 let. Trénovat v 58 letech a trénovat ve 20 letech je ale rozdíl. Teď je těžké vůbec chodit, ale za dva měsíce budu v perfektní formě,“ říká bývalý šampion.

Zdroj: MMA Junkie

Reklama

Oblíbené