Spojte se s námi


Chance Liga

Trpišovský může být spokojený. Při výhře v Boleslavi napočítal tři úspěšné návraty. S hráči okolo něj si bude rozumět, řekl na adresu Lingra

Hned tři povedené návraty mohl po výhře v Mladé Boleslavi oslavit spokojený Jindřich Trpišovský. Jedním z nich byla i obnovená premiéra Ondřeje Lingra, který si bude podle trenérových slov se svými spoluhráči rozumět.

Publikováno

dne

Hned tři povedené návraty mohl po výhře v Mladé Boleslavi oslavit spokojený Jindřich Trpišovský. Jedním z nich byla i obnovená premiéra Ondřeje Lingra, který si bude podle trenérových slov se svými spoluhráči rozumět.

300 Kč + až 50.000 Kč od Fortuny

Za kolik si zahraješ tolik dostaneš

Vsadit si
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.
  • Slavia vyhrála v Mladé Boleslavi 2:0, šlo o dohrávku 6. kola ligy
  • Branky vstřelili Mojmír Chytil a El Hadji Malick Diouf
  • Trenér Jindřich Trpišovský napočítal tři velké návraty

Návrat na ligové trávníky zvládla pražská Slavia bez problémů. V souboji dvou účastníků evropských pohárů zvítězil český vicemistr na půdě Mladé Boleslavi 2:0. O branky se podělili Mojmír Chytil a Malick Diouf, pro kterého to byla už čtvrtá trefa.

„Jsem spokojený s výsledkem a i s výkonem. Utkání jsme měli pod kontrolou, vytvořili jsme si spoustu šancí. Hned na začátku jsme měli dobrý pohyb, těžko jsme se ale dostávali do zakončení hlavou,“ prozradil pro klubový web kouč Trpišovský.

Ten na hrot sešívané jedenáctky vyslal dvojici vysokých hráčů Tomáše Chorého a Mojmíra Chytila. První vytvořil několik zajímavých příležitostí, druhý vstřelil vítěznou branku. Olomoucký odchovanec Chytil se tak vrátil mezi ligové střelce.

Trpišovský napočítal tři velké návraty

Další velký návrat viděli početní fanoušci Slavie v 67. minutě, kdy právě střelce první branky na hřišti nahradil Ondřej Lingr. Pětadvacetiletý ofenzivní univerzál se v sešívaném dresu objevil po více než roce poté, co hrál v nizozemském Feyenoordu Rotterdam.

„Myslím si, že bude rychle zpátky, nemám o něj strach. Až bude ve stoprocentním rozpoložení na to nastupovat od začátku, určitě se v základu objeví. Mám pocit, že s hráči, kteří jsou okolo něj, si bude hodně rozumět,“ má o Lingrovi jasno Trpišovský.

Třetím návratem potom bylo nasazení Conrada Wallema. Čtyřiadvacetiletý Nor chtěl z Edenu odejít, ale nakonec se s týmem usmířil a v Lokotrans Aréně nahradil v 80. minutě Davida Douděra. Při zranění Ivana Schranze a Lukáše Vorlického se bude Slavii jistě hodit.

„Myslím si, že to byl celkově super výkon, a to i pohybově. Jsem rád, že Tonda Kinský má opět čisté konto. A když si vzpomenu na ostatní venkovní zápasy, tak je nejdůležitější ta defenziva,“ dodal závěrem Trpišovský.

Zdroj: O2 TV Sport, SK Slavia Praha

Reklama

Oblíbené