Spojte se s námi


Fotbal

Real Madrid porazil Stuttgart 3:1. Hosté litují nevyužitých příležitostí

Real Madrid porazil v úvodním kole nového formátu Ligy mistrů německý Stuttgart 3:1. Hosté byli v 1. poločase daleko efektivnější a k jejich smůle nedokázali žádnou šanci využít. Los Blancos po změně stran převzali otěže zápasu a dokázali dojít k vítězství.

Publikováno

dne

Real Madrid porazil v úvodním kole nového formátu Ligy mistrů německý Stuttgart 3:1. Hosté byli v 1. poločase daleko efektivnější a k jejich smůle nedokázali žádnou šanci využít. Los Blancos po změně stran převzali otěže zápasu a dokázali dojít k vítězství.

350 Kč zdarma s promo kódem: BIGPROMOCZ

dalších 3000Kč za vklad + free spiny

VYUŽÍT PROMO KÓD
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Ačkoliv byl domácí Real Madrid jasným favoritem, tak úvodní šanci měl Stuttgart. Hosté jako kdyby se inspirovali zápasy v LaLize, kde má Bílý balet taktéž vlažné vstupy do utkání. Jamie Leweling se díky nešťastnému odrazu od Aureliana Tchouameniho dostal do skvělé příležitosti, ale Thibaut Courtois se činil. Německý záložník měl spíše volit nahrávku pod sebe, kde byli další hráči neobsazení

V další příležitosti se znovu ocitl Stuttgart. Denis Undav skvěle prodloužil vysoký míč a sám na branku se řítil Enzo Millot, jenže se netrefil. Los Blancos tak utkání zahájili podobně jako o víkendu s Realem Sociedad.

Poté, co Undav trefil v několikáté příležitosti svého celku břevno, se přihlásil ke slovu domácí Real Madrid. Nejdříve se skvěle uvolnil Rodrygo, jeho střelu ovšem zablokovala obrana. Následně rozhodčí pískal penaltu po faulu na Antonia Rudigera. Ta byla ale rychle zrušena po přezkoumání videa.

Po poločase už padaly branky

Do 2. poločasu vstoupil lépe za přispění hostující obrany Real Madrid. Po chybě Maxmiliána Mittelstadta se přímo do pokutového území vydal Rodrygo, který našel Kyliana Mbappého před zcela odkrytou brankou – 1:0.

Od té doby existoval na hřišti pouze jeden tým. Mbappé měl za několika sekund další šanci, Nübel však francouzskou hvězdu vychytal. O několik minut později hostující brankář vychytal taktéž Rodryga.

Stuttgart se ovšem nakonec dočkal vyrovnávající branky. V 68. minutě po rohovém kopu našel Leweling na přední tyčí Undava a zkušený útočník se svou hlavičkou nemýlil. Tady byl i brankář kvalit Courtoise bez šance.

Vítěznou branku obstaral v 83. minutě Antonio Rüdiger, který si naskočil na centr Luky Modriče. Německý stoper předskočil německého brankáře a hlavou poslal míč do odkryté branky.

Vinicius poté ještě v závěru zápasu zahodil jasnou brankovou příležitost. Brazilského křídelníka nevyužitá šance nemusela vůbec mrzet, jelikož o necelou minutu později vypálil z 30 metrů Endrick a jeho projektil skončil až v brance. Brazilec si tak otevřel střelecký účet v evropské Lize mistrů.

Zdroj: Liga mistrů

Reklama

Oblíbené