Spojte se s námi


Fotbal

VIDEO: Bayern drtí Dinamo Záhřeb. Parádní gól dal Guerreiro

Publikováno

dne

Pár prokletých minut, pak tři rychlé góly. Bayern Mnichov v domácím prostředí drtí Dinamo Záhřeb, všechny nasázel v rozmezí dvaceti minut. Němci tak v úvodním zápase Ligy mistrů neponechávají nic náhodě.

  • Bayern navazuje na vysokou výhru 6:1
  • Kane potvrdil parádní střeleckou formu
  • Olise se trefil při debutu v Lize mistrů

Bayern šel na Dinamo v ideální moment. Zatímco on si venkovní zápas na Kielu užil vysokou výhrou 6:1, Dinamo Záhřeb nezvládlo zápas s Hajdukem Split a po prohře 1:2 ztratilo první místo tabulky.

A hodně aktivně začal především německý reprezentant Jamal Musiala, když se do míče opřel ve druhé minutě. O sedm minut později dokonce dostal míč do sítě, jeho zásah však nemohl platit kvůli ofsajdu.

Okolnosti šly dál trochu proti Bayernu. Nejprve se jeho hráči marně dožadovali penalty, minutu nato míč do sítě dostal Serge Gnabry, ale tentokrát do hry zasáhl VAR a znovu gól odvolal z důvodu ofsajdu.

Štěstí se pak však přeci jen otočilo směrem k Bayernu, protože hlavní sudí se vrátil k podezřelému zákroku na Aleksandara Pavlovice. Po zhlédnutí opakovaného záběru přeci jen ukázal na bílý puntík.

Balón si vzal kdo jiný než Harry Kane. Zatímco gólman skákal po své levé ruce, Angličan poslal balón na opačnou stranu a publikum se mohlo radovat. Netrvalo dlouho a Allianz Arena slavila zásah podruhé.

Týmovou akci ve 30. minutě totiž parádním volejem zakončil Raphael Guerreiro.

A dobrá pasáž pokračovala gólovou hlavičkou Michaela Oliseho na 3:0.

Bayern tedy ovládl první poločas naprosto suverénním způsobem a Dinamo Záhřeb se tak mohlo pomalu začít smiřovat s prohrou.

Zdroj: X, UEFA

Reklama

Oblíbené