Spojte se s námi


Bojové sporty

David Dvořák je stále bez angažmá! Divím se tomu, že mě neoslovilo třeba RFA, řekl bývalý zápasník UFC

David Dvořák po svém konci v UFC stále neví, kde bude pokračovat. Elitní bojovník uvažuje o návratu do Oktagonu, ale i o dalších zahraničních štacích, nicméně překvapilo jej, že s nabídkou nepřispěchala třeba tuzemská dvojka RFA.

Publikováno

dne

David Dvořák po svém konci v UFC stále neví, kde bude pokračovat. Elitní bojovník uvažuje o návratu do Oktagonu, ale i o dalších zahraničních štacích, nicméně překvapilo jej, že s nabídkou nepřispěchala třeba tuzemská dvojka RFA.

  • David Dvořák je po konci v UFC bez angažmá
  • Návrat do Oktagonu nemusí být daleko
  • RFA s nabídkou nepřispěchala

David Dvořák už nebude působit v UFC. Důvodem je jeho zdravotní stav, na který organizace nehleděla. Co tedy dál? Zápasník řeší, zda zůstat doma a vrátit se do Oktagonu, nebo vyslyšet vábení světových organizací.

Rozhodovat se ale musí podle financí a s tím souvisí i partneři. Oznámil to před dvěma měsíci s tím, že třeba takový Tipsport, který je jeho hlavním partnerem, by kvůli partnerství s Oktagonem upřednostňoval setrvání v České republice.

A tomu se Dvořák vůbec nebrání. V Oktagonu už působil a pokud budou podmínky smlouvy adekvátní, můžeme se na něj těšit na tuzemské scéně. Zájem ale mají i další organizace, jejichž nabídka bude taktéž lákavá.

Sám ale čekal, že nabídky přijdou od vícero organizací. Třeba takové RFA se o jeho ulovení ani nepokoušelo. Nyní tedy promluvil nejen o tom, ale taktéž o aktuální situaci, na kterou nespěchá.

Dvořák o budoucnosti

„Jsem rád za jakoukoli nabídku a vážím si toho. Sám se divím tomu, že mě neoslovilo třeba RFA a další, protože jsem myslel, že dostanu nabídku od každého, kdo tady je, ale asi se mě báli oslovit nebo nevím.

Teď musíme počkat, jak to dopadne,“ řekl Dvořák pro Sport.cz. V organizaci přitom v minulosti hostoval jako komentátor. Sám ještě jasno o budoucím angažmá nemá, věří ale svému manažerovi Patriku Kinclovi.

„Po pravdě jsem chtěl mít do začátku září jasno, ale trvá to o něco déle. Já na to ale vyloženě nespěchám. Pokud si dám teď v listopadu zápas v boxu, tak věřím, že další takový domluvím na prosinec. Budu v zápasovém tempu, a jakmile se pak dohodneme na nějakých podmínkách v MMA, tak nastoupím.

Teď nejsme ve fázi, že bychom potřebovali za každou cenu spěchat. Už toho mám za sebou tolik, že půjdeme jen do toho, co nám bude opravdu dávat smysl. Zrovna na tohle je Patrik Kincl dobrý,“ dodal.

Zdroj: Sport.cz

Reklama

Oblíbené