Spojte se s námi


Fotbal

Kde sledovat Sparta Praha vs Salzburg: Liga mistrů živě v TV

Publikováno

dne

Ve středu vstoupí do nového ročníku Ligy mistrů i jediný zástupce České republiky. Na Letné dojde na souboj Sparta Praha vs Salzburg, v němž bychom výraznějšího papírového favorita nenašli. Na vítězství domácího celku si u sázkové kanceláře Betano můžete vsadit v kurzu 2.35. Zápas se odehraje ve středu 18. září od 18:45 a v přímém přenosu jej odvysílá televizní stanice Nova Sport 3.

Sparta Praha logo
Sparta Praha
Zář 18, 2024 18:45
Sparta dá první gól
FC Red Bull Salzburg logo
Salzburg

350 Kč zdarma s promo kódem: BIGPROMOCZ

dalších 3000Kč za vklad + free spiny

VYUŽÍT PROMO KÓD
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.
  • Sparta Praha mohla využít delší přípravy díky odloženému osmému kolu Chance ligy
  • Salzburg se musí obejít bez několika klíčových hráčů
  • Na vítězství Sparty si u Betana můžete vsadit v kurzu 2.35, na remízu se nabízí kurz 3.60 a na výhru hostujícího celku kurz 2.87

Kde sledovat zápas Sparta Praha vs Salzburg

Zápas Sparta Praha vs Salzburg se v epet ARÉNĚ odehraje ve středu 18. září od 18:45 a v přímém přenosu jej odvysílá televizní stanice Nova Sport 3. Pro Spartu půjde o premiérové utkání v rámci milionářské soutěže po dlouhých devatenácti letech. Naopak Salzburg si zahrál základní část Ligy mistrů i v uplynulém ročníku.

Kde sledovat zápas Sparta Praha vs Salzburg
Kdy:18. září (18:45)
Kde:epet ARÉNA (Praha)
Soutěž:Liga mistrů – 1. kolo
Kurzy Betano: 2.35 vs 3.60 vs 2.87
H2H:1 – 2 – 1
Kde sledovat:Nova Sport 3

Sparta mohla využít delší přípravu

Osmé kolo Chance ligy se kvůli nepříznivému počasí neuskutečnilo v řádném termínu, což mohlo hrát do karet právě svěřencům Larse Friise. Ti totiž po náročném programu, kdy kromě ligových zápasů museli projít i přes nástrahy předkol, mohli využít delší čas na přípravu. I tento faktor může hrát v konečném výsledku velkou roli.

Salzburg bez několika klíčových hráčů

Salzburg zažil před reprezentační přestávkou první prohru v novém ročníku. Poměrně překvapivě totiž prohrál na půdě SK Rapid Vídeň poměrem 3:2. Kvůli nepříznivému počasí o víkendu nehrál ani Salzburg, jeho hřiště totiž bylo podmáčeno. Týmu kouče Pepijna Lijnderse to ale příliš nemuselo vadit, neboť se momentálně potýká s početnou marodkou. Na ní se nachází Clark, Fernando, Guindo, Kawamura, Konate, Morgalla a Kjaergaard.

Sparta Praha vs Salzburg kurzy

Výraznějšího papírového favorita bychom v tomto střetnutí hledali marně. Na vítězství Sparty si u Betana můžete vsadit v kurzu 2.35, na remízu se nabízí kurz 3.60 a na výhru hostujícího celku kurz 2.87. Oba celky se utkaly v rámci předsezónní přípravy a rozešly se po remízovém výsledku 2:2.

Sparta Praha logo
Sparta Praha Náš tip
FC Red Bull Salzburg logo
Salzburg

Sparta Praha vs Salzburg

Očekáváme, že Friis si na lavičce Sparty prodlouží svou neporazitelnost již na 14 soutěžních zápasů. Pomoci by mu k tomu mohla i beznadějně zaplněná Letná. Proti Salzburgu by si úřadující šampion Chance ligy mohl připsat premiérové vítězství v Lize mistrů od prosince roku 2003, kdy zdolal italské Lazio.
Sparta neprohraje
Sparta vyhraje první poločas

300 Kč + až 50.000 Kč od Fortuny

Za kolik si zahraješ tolik dostaneš

Vsadit si
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.
Reklama
1
Betano
2
Fortuna
3
Synottip
4
Tipsport
5
Merkurxtip
6
Sazka
7
Chance

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislostHrajte zodpovědně. 18+ | Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Oblíbené